Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Blog

Motorosbolt-körkép 4: EuroMotor

Üzletbemutató sorozatunk újabb epizódjához érkeztünk, mely egyúttal új helyszínt is jelent – ezúttal a Lehel úti EuroMotor motorosboltot céloztuk meg

Közzétéve

ekkor

euromotor uzletbemutato galeria
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A legjobb motoros üzleteket felölelő körképünk segítségével szeretnénk Nektek egy kis segítséget, eligazítást nyújtani abban, hogy hol érdemes minőségi, mégis megfizethető termékekre vadászni a fővárosban. Az előző részekben bemutatott SHOX után tehát a Lehel útra szaladtunk át, ahol a magas színvonalú termékskálájával csábító üzlet várt minket.

Fent az emeleten, vagyis a sisakosztályon a Schuberth, a Nolan, az X-lite és a Kappa márkákkal találkozhatunk – csúcsminőségű kupakokkal foglalkozik tehát az üzlet. Kifutó modellek is felbukkannak a polcokon, de javarészt már a (leg)újabb darabok közül lehet szemezgetni, – a teljesség igénye nélkül – itt van például BenZso egyik legújabb kedvence, a Nolan N44, ami egy extra multifunkciós, szétszedhető-variálható sisak, vagy ugyanezen márka felhozatalából az N86.

Vagy említsük csak a Schuberth SR1-et vagy az X-lite X-802-t, melyek az üzletvezető Kertész-Pósch Zsolt szerint szintén népszerűek a vásárlók körében, akik egyébként tudatosan keresik ezt a megfizethető, de magas színvonalat képviselő termékskálát.


A hölgyek is bátran betérhetnek, mert kifejezetten csajos holmik is fellelhetőek itt, amit például közelebbről is szemügyre vettünk, az a Schuberth C3 Pro Women, mely egy felnyitható bukó kellemes lila-fehér dizájnnal és sötétlila belsővel… és tudjátok hogy ez utóbbi miért ilyen sötét színű? Hogy a púderfoltok ne látszódjanak meg rajta. Cseles, mi?:) Hogy ezek a németek mikre nem gondolnak…


Ha vérbeli városi robogós vagy, aki a fárasztó munkanap után szeret beugrani meginni egy (alkoholmentes) koktélt egy menő bárba a Vácira, a Kappa nyitott-kollekciója biztosan tetszeni fog. Vagány, fekete-fehér-barna színek mentén szövődő koncepció, a legegyedibb kétség kívül a matt fényezésű kupak krém- vagy bézsszínű belsővel – a lenti képen egy sorfalnyi belőlük.

Ugyanezen gyártó kínál persze hagyományos, zárt fejvédőket is, ezek mintája, kialakítása főleg a letisztult, klasszikus vonal kedvelőinek jöhet be.


A fölszinten pedig – ahogy már említettük is -, tetőtől talpig felöltözhetünk…


A ruházati részlegre pillantva a Spyke márkanévvel találjuk szemben magunkat, az EuroMotor ugyanis csak az ő termékeikkel foglalkozik. De ebből aztán mindenfélét találhatunk, van itt önálló bőrkabát és bőrruha is, ez utóbbiból főként kétrészes kivitel több színben, valamint textil dzsekik és nadrágok is, az előbb emlegetett női rájderek részére is mindenből.

Textil (kordura) együtteseket, kevlár farmereket is kínál az üzlet, tehát ha sport-, ha túramotoros vagy, valószínűleg fogsz találni számodra megfelelő felszerelést.


És persze a lábbelik is felsorakoztak, méghozzá jó sokan. Van itt olyan, amiről meg nem mondanád, hogy motoros cipő, ha épp nem egy szaküzletben lennél, mert olyan, mint egy „sima” – tökéletes választás, ha nem szeretnél csizmát venni (például a városban), de szeretnéd megfelelő védelemben tudni a futóművedet.


Ehhez nagyon hasonló bokacipőket is találtunk a polcon, aztán persze előttünk a „klasszikus” csizmák hada, a túrától kezdve a hiperszuper sportcsizmákon át a krosszcsizmákig válogathatunk a TCX, Diadora, és Zandona márkák közül. A képek helyettünk beszélnek…


Természetesen kiegészítők is helyet kaptak a boltban, egy minőségi olasz gyártó, a Zandona gerincvédői többek között, vagy az Ultimate Stuff termékei (szintén gerincvédőket, protektorokat gyártanak). De akadnak itt motorzárak, tárcsafékzárak, motorolajak, láncspray-k, topcase-ek és oldaldobozok, tanktáskák, és megannyi, a “motoros élethez” szükséges kisebb-nagyobb termék.

Multitalentum: N-Com Multi

Egy egyre inkább keresett, népszerű kiegészítő az üzletben kapható N-Com Multi sisakkommunikációs rendszer is. Nem szükséges Nolan vagy X-lite sisakkal rendelkezned, ha ezt szeretnéd használni, ugyanis a készülék bármilyen márkájú sisakra felszerelhető. Kompatibilis más N-Com készülékekkel, tartalmazza a vezető-utas intercom-ot (Bluetooth-os technikával), valamint mobiltelefon, GPS és MP3-lejátszó csatlakoztatására is van lehetőség, szintén Bluetooth-on keresztül. Kezdeményezhetünk konferenciabeszélgetést, illetve kábelen keresztül csatlakoztathatjuk motorunk fedélzeti audiorendszeréhez is. A sokoldalú kommunikációs eszköz, a Multi 2 ideális megoldás lehet azoknak, akiknek a sisakjuk már megvan (és nem Nolan vagy X-Lite), és csak “sisakbeszélőt” szeretnének, abból is a legjobbat.

A 2014-es modellévtől pedig még újabb készülékekkel találkozhatunk az üzletekben.

Ha szeretnéd tovább folytatni a “virtuális sétát” bemutatónk helyszínén, böngéssz a galériában. De ha személyesen látogatnál el, az üzletet megtalálod a Budapest, Lehel u. 17/b-c cím alatt.

Kérdések-kérések esetén pedig a +36-1-877-4430-as telefonszámon, a www.euromotor.hu honlapon, valamint a pult@euromotor.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

EuroMotor ajándék- és ügyfélkártya

Testre szabott ajándékot keresel motoros rokonaid, barátaid számára? Térj be az üzletbe, kérj egy stílusos ajándékkártyát, töltsd fel tetszőleges összeggel, csomagold be, és add át. De akár teheted a karácsonyfa alá is. Az ajándékozott biztosan örül majd, hiszen az összeget szabadon felhasználhatja Schuberth, X-lite, Nolan, N-Com, Spyke, TCX, Zandona, Kappa és Sebring termékek, illetve kiegészítők vásárlására a boltban.

Az új ajándékkártya bevezetésével egyidőben frissült az EuroMotor törzsvásárlói rendszere is. A visszatérő ügyfelek vásárlásainak nyilvántartása ezentúl szintén plasztikkártyán történik. A törzsvásárlói rendszer lényege, hogy minél többet vásárol valaki az EuroMotornál, annál nagyobb állandó kedvezményre lesz jogosult.

Ajándékkártya vásárlásakor az összeget természetesen ugyanúgy jóváírják a törzsvásárlói kártyán, mint bármely más termék esetében, vagyis az ajándékozással nemcsak a rokonok, barátok járnak jól, hanem az ajándékozó is. Az ajándékba adott EuroMotor kártyák pedig – az ajándékozott kérésére – később törzsvásárlói kártyaként használhatók.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Siren7 vadrisztó

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending