Csatlakozz hozzánk

Blog

Motorosbolt-körkép 3: SHOX műszaki osztály

Bemutató sorozatunk utolsó állomásához érkeztünk… le egészen a szentendrei úti motoros áruház alsó szintjére, ahol magad után a motorodat öltöztetheted fel

Közzétéve

ekkor

shox kiegeszito osztaly
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A sisak– és a ruházati részleg után tehát következzen a befejező állomás, ez a műszaki osztály, köznapibb nevén a kiegészítők részlege, melyben a dobozoktól a GPS-konzolon át az alkatrészekig jóformán minden megtalálható, ami szükséges lehet a “motoros élethez”.

Kezdjük is rögtön az elsővel, amiből jó sok darab van az eladótérben: kisebb-nagyobb dobozok, táskák mind megtalálhatóak a kínálatban, tehát aki túrázni indulna, itt felszerelkezhet. Ami a márkákat illeti, GIVI termékekből van a legnagyobb készlet – túradobozok, hátsó dobozok, mindenféle koffer van itt. Ezek is a legkeresettebb termékek a részlegen, nem véletlenül.


Mi például mostanság különösen rácuppantunk az olyan gépekre, ami oldaldobozokkal és topcase-szel van felszerelve (tehát ha nem tesztmotorokkal repesztenénk, biztos beszereznénk a sajátunkra is ilyeneket), mert tényleg óriási segítség, hogy egy több napos túra esetén nem azon kell gondolkozni, hogy mi fér be a kis hátizsákba, hanem kényelmesen be lehet pakolni egy csomó holmit.

Ha nem is doboz, de egy tanktáska mindenképpen jó alternatíva lehet a hátizsák helyett – ott sorakoznak a falra tapadva mindenféle méretben

Találtunk headsetet is, ezt már korábban bemutattuk Nektek. Ez szintén hosszú túrán lehet hasznos, mert nem kell kiabálni az utastárssal, hanem könnyedén összeköttetésbe kerülhetünk a kis szerkezet segítségével. Ugyanígy a navigáció is megkönnyítheti a turista-életünket, főleg, ha konzolt vagy másféle tartót is veszünk hozzá.

Alkatrészeket is forgalmaz a SHOX, a motorblokk alkatrészektől kezdve a futóműhöz vagy az üzemanyagrendszerhez szükséges elemekig széles a választék, itt és most nem is sorolnánk fel – ha bármi kell, nyugodtan fordulhatsz az üzlet eladóihoz, mert egyrészt szinte biztos megtalálod, amit keresel, másrészt szakszerű segítségre is számíthatsz. És persze nem csak az utcai gépekre vonatkozik mindez, az off-road szakághoz szükséges holmik is vannak.

Navigációhoz való kiegészítők is megtalálhatóak a kínálatban

Még az extravagáns kiegészítők iránti rajongásukról ismert csopperesek is találhatnak itt a vasra való „ékszereket”… és valóban, a különleges tükröket, kormányvégeket, lámpákat, egyéb csecsebecséket az áruház dolgozói szerint valóban ők viszik a leginkább.

Láncot is láttunk itt (nem hajtót, hanem amivel odazárhatod az oszlophoz a paripát), és persze automatikusan felvetődött a téma, hogy mostanság sajnos egyre nagyobb igény van ezekre is. Míg régen legtöbbünknek eszébe se jutott lelakatolni a motort (sokszor még a bringát sem), ma már – főleg a kismotorosok közül sokan – szívesen bebiztosítják magukat még ilyen módon is. Sajnos ilyen világot élünk… Ugyanígy a tárcsafékzár is “menő”. SXP termékekből hatalmas készlettel rendelkezik az áruház – mindenki megtalálja a saját motorjához való legpraktikusabb megoldást rögtön, raktárról.

Kint éjszakázó (főleg kisebb) motorok esetében érdemes egy vastag lánccal rögzíteni. Lent a hi-vis színben világító tárcsafékzárak

Motorolajokat is választhatunk. A Repsol, Belray olajok mellett mostmár a Motul termékek teljes palettája is ott sorakozik a polcokon. Hiszen mint megtudtuk, Ti, Motul-használók nem szívesen alkalmaztok más terméket 🙂 De kapható fékfolyadék, láncspray, akksitöltő, ápolószerek, és számtalan szerszám, szerelési segédeszköz is.

Sőt, ha a motoros nagybácsinak keresel szülinapit ajándékot, ennek kapcsán is sikerrel járhatsz, hiszen ajándéktárgyakat is találni itt – természetesen olyat, aminek egy motoros szinte biztosan örülni majd.

Szóval nagyon vigyázni kell itt, mert az ember könnyen beleeshet a “hú, ez is de jó lenne” állapotba, ugyanis tényleg szinte minden van itt, ami csak kellhet. Ha inkább már előre szeretnéd kinézni, hogy valójában mit is szeretnél, érdemes ellátogatni az áruház honlapjára is, ahol a teljes választék részletes leírással megtalálható. Utána pedig csak be kell menni és felmarkolni az árut.

Részletes leírás minden termékről megtalálható az üzlet honlapján

Ezennel SHOX-körutunk véget ért, ha tovább szeretnétek barangolni, azt a továbbiakban személyesen kell megtennetek.

A jövő héten újabb üzletbemutatóval folytatjuk… hogy melyik lesz az, még maradjon meglepetés. Látogassatok vissza!

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Trending