Csatlakozz hozzánk

Akciók

Motoros Vendégház – használd ki, ha arra jársz!

Motorosoknak kedvezmény jár a Tisza(ug) melletti Tóparti Vendégházban

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Cserkeszőlő, Tiszakécske, Kerekdomb, Lakitelek. Kiváló strandjuk jelenti az összekötő kapcsot az alábbi nyaralóhelyek között, melyek Kecskeméttől valamelyest keletre, nagyjából a Tisza vonalán találhatóak. Hogyha motorral kirándulnál a környéken, akkor szállás-ügyben akad számodra egy tuti tippünk. Azért tuti, mert a motorosoknak 10 százalékos kedvezményt biztosítanak a (két- vagy háromágyas) szobák árából – mivel a tiszaugi Tóparti Vendégház tulajdonosa maga is motorozik…

Ennél fogva biztosan könnyedén megtaláljátok az alaphangot a ‘háziakkal, akik valóban szívesen látják a kétkeréken érkezőket – és ha rendesen összehaverkodtok, talán még a szeszfőzdét is megmutatják Nektek… A röviditalozáson túlmenően több hasznos programra van lehetőség akár házon belül (térítésmentesen), ilyen a vízibicikli és a horgászat is (a Vendégház udvarának végén ugyanis a Holt-Tisza vár…) – a nyugodt környék egyébként igazi horgászparadicsom. Bár a peca és a motorozás nehezen egyeztethető össze, inkább csak a simsonosok művelik a kettőt egyszerre (belőlük akad is a környéken, lásd a lenti képet).

Akkor menj el errefele, ha tényleg tele van a hócipőd a pesti zsongásból, és a hétvégén egy viszonylag olcsó, de extra nyugis helyen szeretnéd elkölteni a hétközben összedolgozott pénzedet. Tiszaugot Kecskemét felől a 44-es úton lehet megközelíteni, amiről jobbra kell lefordulni, közvetlenül a tiszai átkelő után. Áthaladva az egész falun, a “Tiszaug” vége táblánál, bal oldalon, a horgásztóval szemben találjátok a Vendégházat – közvetlenül a Szeszfőzde mellett… Szóval a lényeg, ha ‘Ugon jársz, ugorj be a Tópartiba, mert motorosként kedvezményesen pihented ki a magad mögött hagyott kilométerek fáradalmait!


A zárt parkoló okán Te és a Vas is nyugodtan alszotok…

Tóparti Vendégház Tiszaug
Motorral érkezőknek 10% kedvezmény
6064 Tiszaug, Rákóczi F. u. 98.
Tel.: 56/328-006; 30/499-5277
Bővebb info, látnivalók ITT


A vízibicikli ingyenes a vendégek számára, ahogy a horgászat is; nem rossz a kilátás a Tópartiból…


Tiszaugon komoly motoros élet zajlik – ezt a képet a Vendégház előtt lőttük 🙂

Comments

comments

Trending