Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Akciók

Motoros Vendégház – használd ki, ha arra jársz!

Motorosoknak kedvezmény jár a Tisza(ug) melletti Tóparti Vendégházban

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Cserkeszőlő, Tiszakécske, Kerekdomb, Lakitelek. Kiváló strandjuk jelenti az összekötő kapcsot az alábbi nyaralóhelyek között, melyek Kecskeméttől valamelyest keletre, nagyjából a Tisza vonalán találhatóak. Hogyha motorral kirándulnál a környéken, akkor szállás-ügyben akad számodra egy tuti tippünk. Azért tuti, mert a motorosoknak 10 százalékos kedvezményt biztosítanak a (két- vagy háromágyas) szobák árából – mivel a tiszaugi Tóparti Vendégház tulajdonosa maga is motorozik…

Ennél fogva biztosan könnyedén megtaláljátok az alaphangot a ‘háziakkal, akik valóban szívesen látják a kétkeréken érkezőket – és ha rendesen összehaverkodtok, talán még a szeszfőzdét is megmutatják Nektek… A röviditalozáson túlmenően több hasznos programra van lehetőség akár házon belül (térítésmentesen), ilyen a vízibicikli és a horgászat is (a Vendégház udvarának végén ugyanis a Holt-Tisza vár…) – a nyugodt környék egyébként igazi horgászparadicsom. Bár a peca és a motorozás nehezen egyeztethető össze, inkább csak a simsonosok művelik a kettőt egyszerre (belőlük akad is a környéken, lásd a lenti képet).

Akkor menj el errefele, ha tényleg tele van a hócipőd a pesti zsongásból, és a hétvégén egy viszonylag olcsó, de extra nyugis helyen szeretnéd elkölteni a hétközben összedolgozott pénzedet. Tiszaugot Kecskemét felől a 44-es úton lehet megközelíteni, amiről jobbra kell lefordulni, közvetlenül a tiszai átkelő után. Áthaladva az egész falun, a “Tiszaug” vége táblánál, bal oldalon, a horgásztóval szemben találjátok a Vendégházat – közvetlenül a Szeszfőzde mellett… Szóval a lényeg, ha ‘Ugon jársz, ugorj be a Tópartiba, mert motorosként kedvezményesen pihented ki a magad mögött hagyott kilométerek fáradalmait!


A zárt parkoló okán Te és a Vas is nyugodtan alszotok…

Tóparti Vendégház Tiszaug
Motorral érkezőknek 10% kedvezmény
6064 Tiszaug, Rákóczi F. u. 98.
Tel.: 56/328-006; 30/499-5277
Bővebb info, látnivalók ITT


A vízibicikli ingyenes a vendégek számára, ahogy a horgászat is; nem rossz a kilátás a Tópartiból…


Tiszaugon komoly motoros élet zajlik – ezt a képet a Vendégház előtt lőttük 🙂

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending