Csatlakozz hozzánk

Blog

Motoros találkahely születőben

Meglátogattam egy motoros pizzázót-fagyizót, az Andrettit. Ezt szeretném nektek is ajánlani.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Meglátogattam egy motoros pizzázót-fagyizót, az Andrettit. Ezt szeretném nektek is ajánlani.

Én nem sok olyan vendéglátóhelyről tudok, ami kifejezetten gyűjtőhelye lenne a motorosoknak. Van egy Balatonalmádinál, mindig áll néhány motor Esztergomban, az egyik hamburgeresnél, Budapesten is létezik néhány nevében motoros kávézó, tudok egy csopperes beülősről Kaszásdűlőn, meg emlegetnek egyet valahol a Fehérvári úton talán, aztán kifújt. Persze ezt inkább az én tájékozatlanságom rovására lehetne írni, ti biztos tudtok írni még egy-kettőt. Viszont nincs olyan, ami citadellai találkozó szinten benne lenne a motoros köztudatban, pedig szerintem lenne rá igény.

Így látják ezt az Andrettiben is, amiről ezeddig nem igazán hallottam. Nem csoda, hiszen ahogy ott megtudtam, eredetileg mindenféle vendéglátótechnikai eszközök árusításával foglalkoznak, csakhát a gazdasági válság hűvös lehelletű szelleme őket is befagyasztotta. Ekkor jött az ötlet (talán 2 hónapja), hogy mivel adott hozzá minden, kibővítik a helyet egy fagyizóval és egy pizzázóval, és mivel személyes okokból a motoros kötődés is megvan, megpróbálnak odacsábítani minket. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a hely maga külsőre, és méretre is vetekszik bármelyik étteremmel, a pizzáik és fagyijaik meg állítom, hogy Budapest legjobbjai közé tartoznak.

Persze biztos vagyok benne, hogy aki nem ismeri, ezen a ponton kezdi fogalmazni a hozzászólását, hogy már megint kamuzok, túlzok, ***-et nyalok, stb. Ok, nekik azt mondom – és ez a saját gerillaakcióm -, hogy aki miattam próbálja ki az ottani fagyit vagy pizzát, és őszintén nem adna rá 10-ből 10 pontot, annak nem kell fizetnie. A többit majd én intézem az Andrettivel, csak aztán nehogy találkozzak ott mégegyszer az illetővel, ahogy vadul falja a sonkás-sajtost, mert kamatostul visszafizettetem :).

Szóval én is óriásit csalódtam az egészben, amit egyébként Tibornak, az egész kitalálójának is elmondtam. Nagyon szimpatikus módon ő volt egyébként az, aki cserébe azért, mert csináltam egy kis hírverést az ezen a hétvégén tartandó PizzaGP-nek, addig-addig noszogatott, amíg végül elfogadtam a meghívását egy pizzára, fagyira és a hely harmadik specialitására, egy limonádéra. Két hetébe telt, de elmentem, és jól tettem, sőt azt hiszem én is oda fogok szokni. Ezzel amúgy nem csak én, hanem szinte mindenki így van, így már most, az indulás után két hónappal több motoros társaság és klub jár oda találkozóra. Szájról-szájra terjed az Andretti híre, és ide a rozsdás bőkőt, ha jövő nyárig nem ez lesz a legjobb motoros találkahely Budapesten. Szívesen fogadnék ebben bárkivel, jól jönne a pénz :).

Mit kell még tudni a helyről? Motorosoknak a fagyi féláron van, de egyébként annyira jó, hogy kétszerannyit is megérne. A pizzát kemencében, a vendégek előtt sütik, és a tésztát elég gazdagon díszitik a feltéttel. Én például egy magyarosat próbáltam ki, ami alapján egy csapásra körvonalazódott bennem, hogy a hétvégi pizzaevő verseny résztvevőire komoly feladat vár. Ők már most kezdjenek el koplalni. Mindezen kívül van motorparkoló, ahol akár 30 motor is lazán elfér, van kivetítő, ahol nézhetőek a versenyek és lesz olvasó sarok, természetesen mindeféle-fajta motoros újságokkal. A fiatalabbakra is gondoltak, számukra is van egy jópofa kis játszósarok. Még annyit, hogy bő egy hónapja minden motorost és utasát vendégül látták pár gombóc fagyira, amire rengetegen elmentek.

A nagy motoros fagyizás az Andrettiben

Ha számít valamit az ajánlásom, és amúgy is mennétek valahova beülni kajálni, próbáljátok ki az Andrettit, garantálom, hogy meg lesztek elégedve vele!

Andretti pizzázó és fagyizó

cím: Budapest – IV. kerület, (Külső) Váci út 13.
Könnyen észrevenni a Váci úról, mert elég monumentális épület.

web: www.andretti.hu
Egyelőre nincs mit nézni rajta, hűtőket és pizzasütőket találtok. A vendéglátó része annyira friss, hogy az oldaluk eddig még nem követte le.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending