Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motoros nyílt napok 2009-ben

Mi várható a 2009-es motoros napokon a Hungaroringen?

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Mi várható a 2009-es motoros napokon a Hungaroringen?

A Hungaroringen a motoros aktivitás egyik legnagyobb szelete a nyílt napok programja volt 2008-ban, és várhatóan marad 2009-ben is. Nem kevés fejtörést okoz olyan lebonyolítási és időtervet kitalálni, amely a résztvevők többségének elnyeri a tetszését. Sok javaslatot, valamint egy egész sor korlátot figyelembe véve az alábbiak kerülnek kialakításra 2009-ben.

Még nincs végleges naptára a Motoros Napoknak, de várhatóan a 2008-as számok lesznek megismételve: mintegy 20 alkalommal kerül megrendezésre a nyílt nap. A vasárnap délutáni motorozásra kb. 6 alkalommal fog sor kerülni.

Igen sok ötlet jött az idő és csoportbeosztásra. A végső beosztás a „normál” motoros napokon az alábbiak szerint alakul:

Tehát 2009-ben az közúti csoportok 3 x 25, a versenyzői csoportok 3 x 30 perces pályahasználatot kapnak.

Délelőtti „A” csoport: közúti lassú csoport, melynek keretében továbbra is együttműködünk az Erste Leasing Motoros Akadémiával. Azok indulására számítunk, akik kezdők a pályamotorozás területén.

Délelőtti „B” csoport: közúti gyors csoport. Itt azok részvételére számítunk, akik gyakorlott pályázók, és már számít számukra a gyorsabb köridő.

Du 1 / Licences csoport: Versenyzői csoport azon licences versenyzők számára, akik 2:08 köridő alatt teljesítenek a Hungaroringen. Közúti motorral (tükrök, csomagtartó, stb.) ebben a csoportban nem lehet a pályára lépni.

Du 2 / Közúti csoport: közúti csoport megkülönböztetés nélkül.

Du 3 / Licences: Versenyzői csoport azon licences versenyzők számára, akik 2:08 köridő felett teljesítenek a Hungaroringen. Közúti motorral (tükrök, csomagtartó, stb.) ebben a csoportban nem lehet a pályára lépni.

A várható részvételi díj bruttó 13.000.- Ft. csoportonként.

Jelentkezés a Motoros Napokra:

Az elmúlt években a legnagyobb vitát mindig a jelentkezési szisztéma váltotta ki. Úgy gondolom, hogy 2009-ben egy minden szempontból a legjobb megoldást találtuk meg. Ez pedig az Online jelentkezés lehetősége. A www.brorganisation.hu honlapon lehet majd bejelentkezni a motoros napok csoportjaiba. A jelentkezési lehetőség mindig az adott nap előtt 30 nappal fog megnyílni, és az adott dátum előtt 2 nappal fog lezárulni.

Ez azt jeleni, hogy az első, április 3.-i Motoros Napra március 4.-től április 1.-ig lehet jelentkezni. Az Online jelentkezési oldalon mindig korrekt információ fog rendelkezésre állni a foglaltság aktuális helyzetéről, a szabad helyek számáról. Ugyancsak itt lesz lehetőség a korábbi jelentkezés törlésére, amennyiben mégsem tud az illető részt venni az adott eseményen. A fennmaradó helyeket a helyszínen jelentkezőknek fogjuk kiadni. Természetesen figyelemmel fogjuk azt is követni, hogy kik azok, akik bejelentkezés ellenére nem jönnek el.

Többen érdeklődtek arról, hogy lesz-e bérletvásárlási lehetőség. Számukra nincs jó hírünk, mert nem tervezünk bérletet kibocsátani 2009-re. Ugyanakkor azon licences versenyzők számára, akik a BR Organisation Kft.-nél váltanak licencet 2009-re ismét kedvezményekre jogosító BRO Fun Kártya kibocsátását tervezzük. Ennek részleteit januárban hozzuk nyilvánosságra.

Comments

comments

Trending