Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Motoros nyílt napok 2009-ben

Mi várható a 2009-es motoros napokon a Hungaroringen?

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Mi várható a 2009-es motoros napokon a Hungaroringen?

A Hungaroringen a motoros aktivitás egyik legnagyobb szelete a nyílt napok programja volt 2008-ban, és várhatóan marad 2009-ben is. Nem kevés fejtörést okoz olyan lebonyolítási és időtervet kitalálni, amely a résztvevők többségének elnyeri a tetszését. Sok javaslatot, valamint egy egész sor korlátot figyelembe véve az alábbiak kerülnek kialakításra 2009-ben.

Még nincs végleges naptára a Motoros Napoknak, de várhatóan a 2008-as számok lesznek megismételve: mintegy 20 alkalommal kerül megrendezésre a nyílt nap. A vasárnap délutáni motorozásra kb. 6 alkalommal fog sor kerülni.

Igen sok ötlet jött az idő és csoportbeosztásra. A végső beosztás a „normál” motoros napokon az alábbiak szerint alakul:

Tehát 2009-ben az közúti csoportok 3 x 25, a versenyzői csoportok 3 x 30 perces pályahasználatot kapnak.

Délelőtti „A” csoport: közúti lassú csoport, melynek keretében továbbra is együttműködünk az Erste Leasing Motoros Akadémiával. Azok indulására számítunk, akik kezdők a pályamotorozás területén.

Délelőtti „B” csoport: közúti gyors csoport. Itt azok részvételére számítunk, akik gyakorlott pályázók, és már számít számukra a gyorsabb köridő.

Du 1 / Licences csoport: Versenyzői csoport azon licences versenyzők számára, akik 2:08 köridő alatt teljesítenek a Hungaroringen. Közúti motorral (tükrök, csomagtartó, stb.) ebben a csoportban nem lehet a pályára lépni.

Du 2 / Közúti csoport: közúti csoport megkülönböztetés nélkül.

Du 3 / Licences: Versenyzői csoport azon licences versenyzők számára, akik 2:08 köridő felett teljesítenek a Hungaroringen. Közúti motorral (tükrök, csomagtartó, stb.) ebben a csoportban nem lehet a pályára lépni.

A várható részvételi díj bruttó 13.000.- Ft. csoportonként.

Jelentkezés a Motoros Napokra:

Az elmúlt években a legnagyobb vitát mindig a jelentkezési szisztéma váltotta ki. Úgy gondolom, hogy 2009-ben egy minden szempontból a legjobb megoldást találtuk meg. Ez pedig az Online jelentkezés lehetősége. A www.brorganisation.hu honlapon lehet majd bejelentkezni a motoros napok csoportjaiba. A jelentkezési lehetőség mindig az adott nap előtt 30 nappal fog megnyílni, és az adott dátum előtt 2 nappal fog lezárulni.

Ez azt jeleni, hogy az első, április 3.-i Motoros Napra március 4.-től április 1.-ig lehet jelentkezni. Az Online jelentkezési oldalon mindig korrekt információ fog rendelkezésre állni a foglaltság aktuális helyzetéről, a szabad helyek számáról. Ugyancsak itt lesz lehetőség a korábbi jelentkezés törlésére, amennyiben mégsem tud az illető részt venni az adott eseményen. A fennmaradó helyeket a helyszínen jelentkezőknek fogjuk kiadni. Természetesen figyelemmel fogjuk azt is követni, hogy kik azok, akik bejelentkezés ellenére nem jönnek el.

Többen érdeklődtek arról, hogy lesz-e bérletvásárlási lehetőség. Számukra nincs jó hírünk, mert nem tervezünk bérletet kibocsátani 2009-re. Ugyanakkor azon licences versenyzők számára, akik a BR Organisation Kft.-nél váltanak licencet 2009-re ismét kedvezményekre jogosító BRO Fun Kártya kibocsátását tervezzük. Ennek részleteit januárban hozzuk nyilvánosságra.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending