Connect with us
just1 mx
Suzuki

Vezetéstechnika

Motoros Nyílt Nap a Safety-Hungarynél

Változatos és látványos programokkal várják vasárnap az érdeklődőket

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Szöveg: Safety-Hungary

2010. október 17-én, vasárnap 11:00h-tól 19:00h-ig Motoros Nyílt Napot szervezünk a Safety-Hungary-nél, melyre szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt!

Kapunyitás és regisztráció 2010. október 17-én, vasárnap 11 órától a SiLverKart Budapest recepciójánál. A kínált programok között mindenki megtalálhatja a számára izgalmas és érdekes szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget.

Új, hamarosan bevezetendő terepmotorozási tanfolyamunk bemutatkozója 11-től kezdődik, majd 15 órától instruktoraink jóvoltából látványos motoros bemutatók szórakoztatják a közönséget, kültéri és fedett tanpályánkon. Különleges tesztmotorozásra is lesz alkalom az aszfaltos ügyességi pályánkon (motoros vezetői engedélyhez és regisztrációhoz kötött) délután 4-től. Amihez viszont nincs szükség jogosítványra, az a számítógépes motorkerékpár szimulátor (Honda Riding Trainer), amelyet 14 órától lehet kipróbálni, továbbá délután 3-tól különlegesen kedvezményes gokartozási, bowling, biliárd és darts lehetőség is várja a látogatókat a SiLverKart Budapest (Budapest, Kozma u. 3.) létesítményében.


Ha eddig is érdekelt a biztonságos és tudatos motorozás, érdemes kilátogatnod vasárnap a Safety-Hungary tanpályájára

Safety-Hungary
+36 1 889-3535
info@safety-hungary.hu
www.safety-hungary.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending