Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motoros hószobor

Az olaszoknak még télen, hóban is a motorokon és a motorozáson jár az eszük.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Egy óriási Rossi szobor lett az első a 14. Hószobrász Versenyen. A viadalt most télen is az észak-olasz Selva di Gardenában, a Dolomitok népszerű síparadicsomában rendezték. A győztes művet a környékbeli olasz szobrászművész, Samuel Perathoner készítette.


Valentino Rossi hószobra 6 méter hosszú és 3 méter magas

A versenyt a helyi turisztikai hivatal találta ki, hosszú ideje minden évben megrendezik, hogy fellendítsék az ünnepek alatti turistaforgalmat. Évről évre más téma köré készülnek a versenyművek, most híres sportolókat kellett megformálniuk az alkotóknak. Ezek közül ki más lehetne az első, mint Rossi, de hazai népszerűségére jellemző, hogy a második helyen egy róla készült portré végzett. A kétszeres olimpiai bajnok szánkós Armin Zoeggelerről készült szobor így csak a harmadik helyre volt elég.

Légy kreatív!

Ha érzel magadban némi elhivatottságot arra, hogy alkoss vmit, akkor készítsd el Rossi 2005-ös, Laguna Secában használt motorjának papírmakettjét. A tervrajzokat letöltheted innen. “Csak” nyomtasd ki, vágd ki, és ragaszd össze. Ne felejtsd el elküldeni a róla készült fotókat!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending