Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Motoros Akadémia: Túl a 2500-on

Megkezdte 2008-as oktatássorozatát a Motoros Akadémia…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Megkezdte 2008-as oktatássorozatát a Motoros Akadémia…, és az idei első csoport résztvevőit is számba véve, az eddig képzésben részesült hallgatók száma elérte a 2500-at. Vagyis ennyi motoros sajátíthatta már el a biztonságos motorozás alapjait és fejleszthette tudását a Motoros Akadémia segítségével.

Ezt a nagyon szép eredményt hat év munkájával sikerült elérni, 2002-ben kezdte meg ugyanis működését a Motoros Akadémia akkor még Hungaroring Motorsport Iskola néven. Az elmúlt hat év során, a megszerzett tapasztalatokat figyelembe véve több ponton változott az oktatás rendszere, de annak minden esetben a biztonságos motorozás maradt az alappillére. 

Mára három egységre bontották az eredetileg egyben átadott tudáshalmazt. Ennek legfőbb oka, hogy a motorosok így még hatékonyabban tudják elsajátítani a tanultakat, hiszen az egyes szintek között megfelelő idő áll rendelkezésükre, hogy mindennapi motorozásuk részévé tegyék az oktatás anyagát. Ráadásul ebben a formában sem mentálisan, sem fizikailag nem annyira megerőltető a tudás megszerzése.

 

A másik legjelentősebb változás, hogy mostanra nem csak fizetség ellenében lehet valaki a Motoros Akadémia hallgatója, hanem két nagy stratégiai partnernek köszönhetően akár ajándékba is kaphatja a tanulás lehetőségét. Egyrészt, aki Erste Leasing finanszírozással vásárolja meg új motorkerékpárját, az automatikusan jogosulttá válik arra, hogy új motorjával részt vegyen az oktatás első szintjén. Másrészt május 31-ig minden új Suzuki motorkerékpár mellé pályamotorozási lehetőség az ajándék, amely alkalmával a Motoros Akadémia instruktorai segítik egyénre szabott tanácsokkal a résztvevőket. Utóbbi lehetőség igény szerint az oktatás első szintjének elvégzésére is becserélhető. Az említett stratégia partnerek segítségével idén várhatóan további 5000 motoros közlekedése válik biztonságosabbá a Motoros Akadémia oktatási programjának keretében.

Az elmúlt hétvégén megrendezett Miskolci Motorkiállításon egy új kampányba kezdett a Motoros Akadémia, mellyel tovább szeretné növelni a közlekedésbiztonságot, ezzel is tanúbizonyságot téve a téma iránti elkötelezettségről. A Motoros Akadémia képviselői ezentúl minden fontosabb motoros rendezvényen kampány jelleggel próbálják majd felhívni a látogatók figyelmét a biztonságos vezetésre. Hisznek abban ugyanis, hogy a közvetlen, személyes beszélgetések keretében, hatékonyabban lehet rávilágítani a téma kiemelt fontosságára.

A Motoros Akadémia képzéseiről a 20/385-6603-as telefonszámon és az info@motorosakademia.hu e-mail címen kérhető részletes információ. Archívum a korábbi oktatásokról, regisztrációs lehetőség és további tájékoztató megtalálható a www.motorosakademia.hu weblapon. 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending