Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Motoros Akadémia az Euromotornál

Mostantól az Euromotorban is jelentkezhetsz a hungaroringi vezetéstechnikai képzésekre

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Szöveg: Euromotor Képek: Motoros Akadémia

Augusztustól az EuroMotor Kft. üzletében is lehet jelentkezni az Erste Leasing Motoros Akadémia vezetéstechnikai tanfolyamaira.

Az EuroMotor Kft. számára kiemelt fontosságú, hogy vásárlóit biztonságos, jó minőségű motoros felszerelésekkel lássa el. A biztonságos motorozáshoz azonban nemcsak megfelelő ruházatra, hanem megfelelő járművezetési tudásra is szükség van, ezért új szolgáltatással várják a vásárlókat: 2010. augusztusától az EuroMotor Kft. üzletében is lehet jelentkezni az Erste Leasing Motoros Akadémia vezetéstechnikai képzéseire.

Az ország talán legismertebb és legrégebbi motoros vezetéstechnikai központja öt különböző tanfolyammal várja az érdeklődőket a kezdőktől a gyakorlott motorosokig. A kurzusokon nemcsak a biztonságosabb utcai és pályamotorozás titkai ismerhetők meg, hanem a városi robogózáshoz és az utassal történő motorozáshoz szükséges speciális tudás is megszerezhető. Azok, akik az üzletben jelentkeznek a tanfolyamokra, 15%-os, egyszeri vásárlási kedvezményt kapnak az EuroMotor által forgalmazott termékekre (kivéve Wunderlich). További információk az EuroMotor Kft. üzletében.


Fejlett infrastruktúra és magas szintű szakértelem várja a fejlődni vágyókat – nem csak a kezdőket

Euromotor – legjobbak egy helyen

Cím:
1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: iroda@euromotor.hu

További információ:

A Motoros Akadémián jártunk
motorosakademia.hu

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

ohropax

INSTAGRAM

Trending