Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Motoros rendőrök is szerepelnek a Magyar világhírű videóban

Világhírű lett a BRFK Jerusalema-tánca, a motoros rendőrök produkciója tetszett a legjobban a nézőknek

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

A világ legjobb 70 produkciója közé választották a BRFK Jerusalema-táncát. A rendőrök videóját már több, mint hétmillióan látták az interneten. A tánckihívásban a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya vett részt.

„A kihívásnak két célja volt. Egyrészt, ezzel emlékeztünk 2021. április 24-én, Sárkányölő Szent György, a rendőrök védőszentjének napjára, másrészt így köszöntük meg Budapestnek a covid okozta lezárásokért a türelmet – mondta el a Borsnak Nothoff Ingrid őrnagy, a BRFK Kommunikációs Osztályának kreatív tartalmakért felelős vezetője, aki elárulta, hónapokig próbáltak a lehető legprofibb produkcióért.

A főosztályról 52 rendőr és rendőrségi alkalmazott – köztük helyszínelők és járőrök – csatlakozott a kihíváshoz. A próbákra munkaidőn kívül került sor, és a rendőrök sokáig tanulták a koreográfiát, amit Horváth Orsolya rendőr százados tanított be számukra. Ő korábban tánctanárként és fitness edzőként dolgozott. (A videón ő visel kalocsai mintás népviseletet.)

A rendőrök hat helyszínen táncoltak: a Halászbástyán, a Citadellán, a Hősök terén, a Bazilika előtt, az Andrássy úton és a Vajdahunyad-várban; a forgatás több napig tartott.

A kommentekből az derül ki, hogy a legjobban a motoros rendőrök Andrássy úti koreográfiája tetszett a nézőknek, amit drónnal rögzítettek.

Forrás: II. Kerület.ittlakunk

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending