Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motoron érkezett a boldogság a Pető Intézetbe

Idén is motorozással kezdődött a tanév a Pető Intézetben. Több, mint félszáz, jószándékú motoros, civilek és közéleti személyiségek együtt vitték Budapest utcáin tanévnyitó gurulásra a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló, mozgásukban korlátozott gyerekeket

Közzétéve

ekkor

talmacsi a peto intezetben
RST AIRBAG

Immár ez hagyománnyá vált, és idén harmadszorra rendezték meg a Négy kerékről két kerékre elnevezésű jótékonysági akciót. Talmácsi Gábor örömmel vett részt az eseményen és vitte el egy körre kis utasát Honda SH300-as robogójával. A motoros felvonulás 8 km-es útvonala, a XI. kerületi Pető intézettől indult, majd Alkotás út – Márvány utca – Alagút – Lánc híd – Apáczai Csere János utca – Belgrád rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi út útvonalon keresztül vitték vissza a boldog gyerekeket. Császár Claudia (főszervező) meghívását idén is nagyon sok közéleti személyiség fogadta el. 

“Az idén is jó volt részt venni ezen a nemes megmozduláson, melyhez minden évben nagyon szívesen csatlakozok. Nagy öröm számomra is, hogy örömet szerezhetek a gyerekeknek, szívet melengető őket mosolyogni látni. Szerencsére a robogóm egy automata váltós kétkerekű, így a lábsérülésem ellenére is tudtam motorozni, ami számomra is nagy boldogságot jelentett pluszban és jelen helyzetemben hasonló érzéseket váltott ki belőlem a motorozás élménye, mint a mögöttem ülő kis utasból:)” – nyilatkozta Talma.

Talma robogón vitte ifjú utasát egy fővárosi körre

Talmácsi Gábor mellett ott volt mentoráltja, Bódis Richárd (WSBK EJC 500) is, aki a vezetéstechnikai szimulátorokon játszott a gyerekekkel és mutatott nekik egykét trükköt, hogy mikre kell figyelni motorozás közben: “Nagyon megható volt látni a gyerekek örömét, hihetetlen nagy lelki erejük van, sokan tanulhatnának tőlük. Nagyon jó érzés volt személyesen is részt venni ezen a jótékonysági eseméyen. A sok mosolygó arcot elnézve a kitűzött célt sikerült elérnünk, miközben mi is nagyon sokat kaptunk ezektől a gyerekektől”

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending