Connect with us

Blog

Motorok Legóból

Hogy ez még mindig gyerekjáték, vagy igényes felnőttek nem éppen olcsó hobbija, már nem lehet eldönteni, mindenesetre alkotni, játszani jó, és ezt ezek az emberek nagyon jól tudják 🙂

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ha ezeket az alkotásokat az én gyerekkoromban kapható legóból kellett volna elkészíteniük az alkotóknak, biztosan nagy bajban lett volna a magukat “felnőtt Lego rajongók” -ént tituláló csapat. De ugye az idő halad, a Legó is okosan felépítette bitang drága birodalmát, ahol már nem arról szól a játék, hogy minél több mindent tudj építeni ugyanabból, hanem külön dobozokban árulnak vonatot, repülőt, hajót, benzinkutat, vagy bármi mást, ha frankót akarsz, mind meg kell venned.

A csapat kezei közt természetesen motorkerékpárok is összeálltak, hiszen gyári motorépítő készletet is árul már a Legó, amiben minden huncutság megtalálható, a rendszámtábla-tartótól kezdve bármelyik alkatrész, még a csavarok sem hiányoznak. Ugye milyen más már ez mint a 80-as években?

BMW R60

Ezt a bömöst egy 12 éves tajvani kisfiú, Maxime Cheng építette, akinek mindig is tetszettek a régi bajor motorok, amik dédszüleire emlékeztetik őket. Bámulatos darab, még oldalkocsit is csinált hozzá.

Nézzétek az apró részleteket…

Harley-Davidson Lowrider

Az óriásbirodalom motorkerékpárját egy holland férfi bütykölte össze, hihetetlen ez a sok apró elem, ami élethűvé varázsolja a kis gépet. Talán az ülést nem találták el rajta ami bomlasztja egy kicsit az összképet, de attól függetlenül ez is elég jól sikerült.

 

Ha esetleg kedvet kaptál hozzá vigyázz, mert ez a játék szinte vetekszik a saját motorod alkatrészeinek az árával. :)

“Gyere át a sötét oldalra, van nálunk süti”

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending