Connect with us
Suzuki

Akciók

MotorOázis akciók egész évben

Egész szezonban, minden héten más termékre nyújt kedvezményt a MotorOázis

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A MotorOázis az idei szezon során minden héten új akciókkal kedveskedik vásárlóinak, melyek során egyes termékekre 15-20%-os kedvezményt biztosít!

A teljes idei motoros idényben – és még azon túl is – , pontosabban március 1-jétől december 31-ig minden héten más motoros felszerelést kínál kedvezményesen a MotorOázis.

Ezen a héten a légzsákkal ellátott Helite Airbag ruházatot viheted haza 20%-kal olcsóbban! Ez a berendezés szükség esetén kevesebb, mint fél másodperc alatt  automatikusan, mechanikusan kinyílik anélkül, hogy robbanna, így a motorod ütközése vagy kicsúszása esetén teljes védelmet nyújt. A légzsákokat a kritikus helyekre helyezték el (olyan létfontosságú szervekhez, mint a gerincoszlop, vagy a nyakcsigolya), ezért  megvédenek a súlyos sérülésektõl.

Emellett a dzsekik a mellkasnak, a szegycsontnak, a bordáknak, a belső szerveknek (lép, máj, gyomor), valamint az ágyéknak és a farcsontnak is védelmet nyújtanak. Sőt, ez a ruha megóv a kőfelverődéstől is, eloszlatja a légnyomást és merevíti az egész   felsőtestet. Ez a felszerelés lehet a megoldás arra, hogy az esések kockázatát a minimumra csökkentsük.


A Helite Airbag kabátból dzseki, 3/4-es kabát és nyári dzseki kivitel is készül…

Ha te is biztonságban szeretnéd érezni magad, a részletekkel kapcsolatban minél előbb látogass el a MotorOázis honlapjára, mivel most jelentős kedvezménnyel lehet tiéd a hasznos portéka. Érdemes rendszeresen figyelni az oldalt, hiszen folyamatosan új akciók lesznek egész évben! Így akár egy csomó pénzt megspórolhatsz benzinre, ami manapság – történelmi csúcsot döntő árak mellett – nem egy hátrány.


…sőt, mellény formában is kapható

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending