Csatlakozz hozzánk

Motorgumi akció párban!

Olcsóbban juthatsz minőségi papucsokhoz, ha párban vásárolod őket a Delta Co-nál

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Bár sok esetben csak az egyik – leginkább a hátsó – gumi cseréje szükséges, most mégis jól jársz, ha az egész garnitúrára beruházol a Delta Co gumiszervízben.

A MOM Park mélygarázsában található szervíz három (pontosabban hat) gumiabroncsra biztosít kedvezményt, olyan minőségi gyártóktól, mint a Pirelli vagy a Michelin. Az akcióban résztvevő termékek közül a Michelin Pilot Power 2CT kétféle anyagú futófelületen gördül, a még nagyobb dönthetőség és az extra tapadás érdekében. A Michelin Pilot Pure tökéletes “agresszívabb” stílusú utcai motorozáshoz, ill. lazább pályázáshoz. A Pirelli Diablo Corsa III. pedig az arany középutat képviseli az utcai-és pályahasználat között: ez a papucs már három komponensű, nagyfokú tapadást biztosít nagy dőlésszögű kanyarodáskor is, a keményebb középső keverék pedig növeli az utcai futásteljesítményt.

Mint látható, a cég a presztízsmárkák csúcsmodelljeit preferálja, de az olcsóbb és gazdaságosabb abroncsok is megtalálhatók a kínálatban. Mindez széles méret-és típusválasztékban, ráadásul teljeskörű szolgáltatás keretében – ami a szerelést, (defekt)javítást, mosást és a számítógépes centrírozást is magában foglalja. Számos motorfajtára kínálnak kerekeket is, a robogótól a quadig. A gumiszerelést és javítást tapasztalt szakemberek gyorsan és megbízhatóan végzik, a hét minden napján.


Bővebb információ: MOTORGUMI.EU
TesztMotor Tréning – Motorgumi.eu akció

Hogyha bemutatod a MOM Parkban lévő gumiszervizben a kakucsi TesztMotor Tréningen kapott karszalagot, akkor 20 százalék kedvezményt kapsz a gumiszerelés díjából! Továbbá a Tréning árát (9.900Ft; 09:30 – 18:00) több motorosboltban is levásárolhatod, úgyhogy nem csak azért éri meg eljönni, hogy jobb motorosként indulj haza!


A gumiszervízt az Alkotás utcában, a MOM Parkban…


…annak is a mélygarázsában találod

Elérhetőség:

MOM Park
Nyitva tartás: Hétfő – Vasárnap, 9:00 – 20:00
Telefon: (06 1) 487 54 84
Web: www.motorgumi.eu
Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 53., Mélygarázs

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending