Connect with us
just1 mx
Suzuki

Műhely

Motorgumi Akadémia, 3. rész

Minden, amit tudni érdemes a legújabb utcai gumikról – a harmadik részben: Michelin PilotPower3, PilotRoad4, Pilot Street és Pilot Street Radial, Pure SC, Power Supersport (bemutató videók!)

Published

on

a nap videoja - 2014 augusztus
jgpr
RST AIRBAG

Az R17 által forgatott websorozat első és második részéből már “közelebbről” is megismerhettetek 10 népszerű új motorkerékpár abroncsot, most pedig íme a befejező epizód, újabb 5 kaucsukkarikával. A harmadik részben csak a nagy francia gyártó aktuális termékeiről lesz szó, robogótól a szupersportig.

Michelin PilotPower 3: A 2013-ban debütáló PilotPower 3 utcai supersport abroncs, kompromisszumos megoldás azok számára, akik leginkább közúton közlekednek, de néha pályáznak is motorjukkal. A 90%-ban slick motorgumi mintázata egy új trendet vezetett be a piacon. Két komponensű futófelületének köszönhetően kontrollálható a túlmelegedés és 20%-kal tartósabb is elődjénél, a PilotPower 2-nél.

Michelin PilotRoad 4: a 2014-ben debütált PilotRoad 4 túrasport motorguminak három különböző verzióját dobta piacra a Michelin. Standard, GT és Trail kivitelben készült el. A GT elsősorban nagysúlyú motorokra való, jól terhelhető motorgumi, míg a Trail verzió a legjellemzőbb méretekre készült. A legszélesebb körű időjárási körülmények között alkalmazhatók. A modern összetevők és egy újszerű komponens kiosztásnak köszönhetően a PilotRoad 3-nál is magasabb a futásteljesítménye és a kopásállósága.

Michelin Pilot Street és Pilot Street Radial: ezek a motorgumik széles sávban alkalmazhatók. A diagonál kivitel 20 méretben hosszabb utakra, míg a radiál kivitel inkább sportos motorozáshoz 3 méretben érhető el. Mintázata a Michelin Pilot Road 2-höz hasonló.Michelin Pure SC:
a 2012-ben debütáló robogógumi újdonság sportos jellegű robogókhoz készült. Diagonál és radiál kivitelben egyaránt elérhető. Jó vízkiszorítási jellemzőkkel rendelkezik, könnyen manőverezhető és stabilitása is megfelelő. Kategóriájában egyedülálló módon kétkomponensű. 21 diagonál és 2 radiál méretben kapható.

Michelin Power Supersport: a 2013-ban debütáló Power Supersport tökéletes átmenet egy utcai supersport és egy mintás pályagumi között. Mintázata a Power Pure és a Power 1 mintázatára hasonlít leginkább. Elkészítésénél új komponens technológiát alkalmazott a Michelin, melynek eredményeként a motorgumi stabilan tartja a motort, jól kontrollálható a túlmelegedése és rendkívül jó a futásteljesítménye. A Michelin Power Supersport csak a legszükségesebb méretekben érhető el.

– az első részben: Bridgestone S20, T30, Continental Road Attack 2 Evo, Sport Attack 2, Dunlop D402
– a második részben: Dunlop Qualifier2, Dunlop SportSmart2, Dunlop RoadSmart 2, Michelin Anakee III, Michelin Commander II

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending