Csatlakozz hozzánk

Műhely

Motorgumi Akadémia, 1. rész

Minden, amit tudni érdemes a legújabb utcai gumikról – az első részben: Bridgestone S20, T30, Continental Road Attack 2 Evo, Sport Attack 2, Dunlop D402 (bemutató videók!)

Közzétéve

ekkor

a nap videoja - 2014 augusztus
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Új sorozatunk videós anyagát egy motorgumi webáruház csapata forgatta le: az R17 profi segítséget nyújt az új motorgumi kiválasztásához. Mivel meglehetősen költséges kopó alkatrészről van szó, nagyon fontos, hogy a lehető legmegfelelőbb abroncsot válasszuk a motorunkhoz. Arról nem is beszélve, hogy “csupán” a gumiabroncs biztosítja az összeköttetést az aszfalt és a motorunk között… Az információgazdag, 15 részes Motorgumi Akadémia megkönnyíti a dolgunkat – íme az első etap 3 gyártó 5 típusával:

Bridgestone S20: a 2012-ben debütáló S20 egy újszériás supersport abroncs, mely újratervezett futófelületi mintázattal, anyagösszetétellel és szerkezettel rendelkezik. Az újratervezés eredményeként kisebb a rugózatlan tömeg és kevésbé melegszik túl az abroncs. A szilikadús keveréknek köszönhetően egyedülálló az abroncs nedvestapadása. Az S20 motorgumi széles méretskálában érhető el.

Bridgestone T30: a 2013-ban debütáló motorgumi túrasport motorokhoz készült új abroncssorozata a Bridgestone-nak. A sportos profilú motorgumit kifejezetten nagy teljesítményű túrasport motorokhoz ajánljuk. Új futófelületi mintázattal és az S20-hoz hasonló gyártási technológiával készül. A szilikadús keverékkel rendelkező motorgumi GT kivitelben is elérhető. A teljes túrasport palettát lefedő méretkínálattal rendelkezik.

Continental Road Attack 2 Evo: a 2014-ben frissített Road Attack 2 Evo túrasport motorokhoz készült továbbfejlesztett abroncsa a Continentalnak. A Road Attack 2-höz képest egyenes vonalú, irányított mintázatának köszönhetően jobb vízkiszorítással, javított futásteljesítménnyel és nedvestapadással rendelkezik. Gyártási technológiájának köszönhetően kopásállóbb a futófelület, a bekoptatási időszak pedig csökken. A kifejezetten túra-endurókra specializált abroncs méretkínálata szűk skálán mozog.Continental Sport Attack 2:
a 2012-ben bemutatott abroncs 100%-ban Németországban készül. A nagy teljesítményű supersport abroncsot kifejezetten közúti használatra fejlesztették ki. Átdolgozott futófelületének köszönhetően jobb a száraz tapadása, precízebb az iránytartása. Az új gyártási eljárásnak köszönhetően csökkent a bekoptatási időszak, a szilikadús összetétel eredményeként pedig nagyobb a nedvestapadás.

Dunlop D402: kifejezetten chopper és cruiser, azon belül is Harley-Davidson specifikus motorgumi. Különleges profilkiképzés, ugyanakkor hagyományos futófelületi mintázat jellemzi, mely strapabíró és masszív. Speciális abroncs szerkezetének köszönhetően ellenálló struktúrával bír. Három különböző modell létezik belőle.

 – a 2. részben: Dunlop Qualifier2, Dunlop SportSmart2, Dunlop RoadSmart 2, Michelin Anakee III, Michelin Commander II

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending