Csatlakozz hozzánk

Blog

Motorfesztivál – A legjobb csajok! (17 kép)

A hétvégi Budapest Motorfesztivál legszebb teremtései…

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Nincsen kiállítás csajok nélkül, hacsak nem a Szépművészetibe visz a sors valami impresszionista tárlatra. Igaz, szép lányokat ott is láthatsz a festményeken, ám a szemnek sokkal kellemesebb élőben a hölgyek látványa. Arról nem is beszélve, ha egy szintén gyönyörű motorkerékpáron ülnek… A férfiembert e két “inger” külön-külön is megbabonázza, hát még a kettő együtt.

Aki a hétvégén a HungExpo-n nem részesült volna az élményben, annak most bemutatjuk a Motorfesztivál legjobb lányait, sajnos a teljesség igénye nélkül. A technika ördöge valahogy megbabrálta az általunk készített anyagot, így viszonylag csak kevés, ám annál dekoratívabb szépséget tudunk megmutatni nektek.

Viszont ha Te is kint voltál a Budapest Motorfesztiválon, és nem csak a gépeket, hanem a lányokat is fényképezted, akkor a legszebbeket küldd el nekünk, hogy teljessé tehessük számotokra a gyűjteményt!  Kíváncsiak vagyunk például a csinos barátnődre, amint az új Z1000-esen, vagy éppen a Honda VFR1200F-en feszít, vagy akármelyik másik virágszálra, akit nem tudtunk megmutatni nektek. Szóval várjuk szeretettel saját képeiteket az info@tesztmotor.hu címre, amelyek hamarosan megjelennek az oldalon! A levél tárgyaként írjátok oda, hogy “A Motorfesztivál legszebb lányai”.És íme a Racing Pig verseny csapat, illetve a Safety Bike közös lányai


X-Bike-os lányok

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending