Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motorbiztosítások – motorosoktól motorosoknak (x)

Beszélgetés a Motorbiztositasok.hu vezetőjével, Szendi Tamással

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Mindenféle motorozási igényt kielégítenek a Motorbiztositasok.hu ajánlatai, hála annak, hogy pontosan tudják, melyek ezek – köszönhetően annak, hogy ők is motorosok.

Cipőt a cipőboltból, biciklit a bicikliboltból, motorra biztosítást motorosoktól. Mindezt megkaphatod máshol is, manapság már szinte mindent mindenhol árulnak, de tudnod kell, hol kapsz minőségi, az igényeidnek megfelelő terméket  – vagy épp szolgáltatást. Azt pedig, hogy mik a Te igényeid – jelen esetben biztosításod terén – biztosításokkal foglalkozó motoros társad nem is tudhatná jobban. Ennek megfelelően állítja össze a Motorbiztositasok.hu csapata az ajánlatait, hiszen motoros lévén pontosan tudják, mire van szükséged. Az egyszerű, gyors on-line ügyintézés tovább könnyíti a dolgod, de hogy milyen (új) lehetőségekről, figyelmességekről és előnyökről van szó, arról Szendi Tamással beszélgettünk.

TesztMotor: – Milyen tekintetben egyedülállóak a motorbiztositasok.hu szolgáltatásai? 

motorbiztositasok.hu: – Az általunk kínált biztosítási módozatokat a hazai motoros igények, valamint a magyar és nemzetközi biztosítási piacokon végzett kutatások és összehasonlítások eredményeinek alapján hoztuk létre. Biztosítási módozataink lehetőséget adnak olyan kockázatok, vagyontárgyak biztosítására is, amelyekre eddig nem volt lehetőség a magyar biztosítási piacon! 

A célunk az volt, hogy a motorunkra költött költségek csökkentésével motorunk és magunk is a lehető legteljesebb védelemben részesüljön, figyelembe véve a motorkategóriákat, a használati módokat, valamint a motorosok által elvárt ésszerű igényeket. 

Ráadásul ajánlataink motorosoktól motorosoknak szólnak, hiszen a biztosítási szakterületen dolgozó, motoros kollégáink és barátaink fejlesztették ki! 

TM – Melyek a főbb előnyei az általatok kínált biztosításoknak? 

motorbiztositasok.hu: – Például, az egyik legfontosabb, hogy miért fizetnél biztosítási díjat, ha nem motorozol a téli hónapokban? Nálunk az ún. Tárolási fedezet igénybevételével jelentősen csökkentheted biztosításod költségeit! 

Biztosítónknál piaci újdonságként most már van lehetőséged arra is – extra fedezet keretében – , hogy amennyiben új motorodat annak vásárlásától számított hat hónapon belül ellopják vagy baleset következtében totálkárosra töröd, a biztosító a régi helyett egy új motor árát téríti meg részedre! 

További egyedülálló szolgáltatásunk, hogy nálunk off-road (tehát nem szilárd útburkolat) és pályahasználatra (vagyis nem közút) is köthetnek casco-t motoros társaink – minden más casco csak a szilárd útburkolatú közúton történt baleseteket fizeti! Ráadásul a felszerelés, vagyis a bukó és a ruha biztosítására is van lehetőség – így egy esetleges esés után ki is dobhatod a sisakod, hiszen utána az már nem használható. Sőt, ezen túlmenően a motoros extrák, felszerelések (kipufogók, idomok, túradobozok, GPS és így tovább) is biztosíthatók.


Akár pálya-és terepmotorozásra is köthetsz casco-t – csak a Motorbiztositasok.hu-nál

TM – Milyen kategóriákban köthetnek nálatok biztosítást a motorosok?

motorbiztositasok.hu: – Lehetőség van teljeskörű, ill. csak a motorkerékpárok törésbiztosítására és a teljes megsemmisülés biztosítására is. A teljeskörű biztosítás magába foglalja az elemi károkat, a törést és a lopást is. Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik mindent megtesznek motorkerékpárjuk épségéért – beleértve a teljeskörű casco biztosítási védelemről való gondoskodást is.

Azoknak érdemes csak törésbiztosítást kötniük motorjukra, akik a motorkerékpárjuk lopáskockázat elleni védelmét nem biztosítási eszközökkel kívánják megoldani, de a baleseti törés és elemi károk által okozott kellemetlenségek esetén igénybe kívánják venni a szolgáltatást. A teljes megsemmisülés biztosítása pedig Kizárólag totál-és lopáskár estén térítést nyújtó biztosítás. Azoknak szól, akiknél a “kis baj nem baj”.


Minek fizetnél télen biztosítást a garázsban álló vasadra?

TM – Kiknek ajánlanád elsősorban szolgáltatásaitokat?

motorbiztositasok.hu: Igazából mindenkinek ajánlom, mert a motor komoly anyagi érték, ami nagyon könnyen törik és lopni is viszonylag egyszerű. Jellemzően egyébként a hat évesnél fiatalabb és kb. 800 ezer – egymillió forintos újkori motorértéktől érdemes már ezen elgondolkozni.

Ugyanakkor használt és új gépek tulajdonosainak egyaránt javasolnám, mivel kedvezményes díjakat biztosítunk új és használt motorra is, alacsony önrésztől. A konkurens biztosítók áraihoz képest jellemzően alacsonyabbak a díjaink. Továbbá kevés biztosító vállal motorra casco-biztosítást, és még kevesebb használt motorra, alig egy-két cég. Általában csak magas, 20%-os önrésszel lehet biztosítást kötni, nálunk viszont már 10%-tól!

További információ:
info@motorbiztositasok.hu
www.motorbiztositasok.hu


A legjobb védelem a bőrszerkó után a biztosítás…

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending