Csatlakozz hozzánk

Akciók

Motorápolás Ipone-módra

Foglalkozz a vassal – bemutatjuk az Ipone 2011-es ápolószer-arzenálját

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az Ipone a motorápolási szerek teljes tárházát nyújtja azoknak, akik nem elégednek meg annyival, hogy mondjuk autósamponnal lemossák a vasat. Speciális szerekkel akár kevesebb idő-és és energia befektetéssel is szebb eredmény érhető el. A különböző láncápoló termékektől kezdve a sisaktisztítón és polírozón át a légszűrőtisztítóig van itt minden, amivel szalonállapotúvá varázsolhatod a géped – a megfelelő karbantartás, gondoskodás mellett. Az Ipone 2011-es kínálatát a soroksári úti Motorparts Motorosboltban találod meg.

A láncok karbantartásához csúcsminőségű teflon (PTFE) bázisú láncspray-ket kínál az Ipone, ezek még a legextrémebb körülmények között is (por, sár, magas forgási sebesség) távoltartják a szennyeződést. Kettős hatásuk miatt (kenés és védelem) minden lánctípushoz (normál, „Ó”–„X” ringes) használhatóak. A Racing típusú láncspray négy különböző színben rendelhető (piros, kék, zöld, fehér), míg a Spray Chain láncspray színtelen. A Sand Chain láncspray kifejezetten offroad motorokhoz (quad, cross, enduro) kifejlesztett magas teljesítményű teflon láncspray. A PTFE alapú láncspray-k fémtiszta láncon fejtik ki legjobb hatásukat!


Racing Chain, Sand Chain, Spray Chain

A Chain Clean egy peciális lánctisztító spray, mely megóvja az “O és X” gyűrűket. Segédkefével a makacs szennyeződéseket is könnyen eltávolítja. A Dry hand Wash víz nélkül használható kéztisztító hab. A makacs olajszennyezést is víz nélkül, könnyedén távolítja el. A Helmet Cleaner pedig a sisakhéjon és a plexin védő- és vízlepergetőréteget képez, megkönnyítve így az esőben motorozást, pontosabban a plexin-kilátást.


Chain Clean, Dry and Wash, Helmet Cleaner

Ezen kívül kapható még az Ipone 2011-es kínálatában zsíroldó motorsampon, amely poros, sáros felületre ráfújva, majd folyó vízzel leöblítve körülbelül 2-5 perc után foltmentesen magas fényel tisztít és szárad meg. A Clean R Polish polírozó, tisztító spray, mely minden üveg, plexi és fényezett felületre egyaránt használható (rovarokat, más szennyeződéseket könnyen eltávolít). Az Ipone a légszűrőhöz olajat, sprayt és 5 literes mosófolyadékot kínál. Ezek használatával megvédhető a légszűrő, így tökéletes marad működése és megnövelhető az élettartama. Minden típusú motorhoz (utcai, offroad) és quadhoz alkalmazható. A Defektjavító spray egyszerű használatával a defektes kerék újra használható állapotba kerül: a gumit felfújja és mentesíti a sérült felületen kiáramló levegő elszökését. Az Ipone légszűrőtisztító folyadék tökéletesen tisztít, nem rongálja a légszűrő porózus nyílásait.


Reparator, Renovator, Moto Wash

Motorparts Motorosbolt

Cím: IX. ker., Soroksári út 16
INFOLINE: info@motorparts.hu
Telefon: 30/402 74 81    
www.motorparts.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending