Csatlakozz hozzánk

Újdonság

MotoPartsShop: Óriás motoros webshop!

Minden felszerelés egy helyen, amely a motorozáshoz kell és alkatrészek a legnépszerűbb típusokhoz. A MotoPartsShop.hu a széles termékkörrel vár benneteket mostantól!

Közzétéve

ekkor

motopartsshop gallery
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

10 éve kezdtünk el gondolkodni azon, hogy milyen jó is lenne egy webshop a motorosoknak, ahol mindent megtalálnak egy helyen. Végre ennyi idő után sikerült működőképes formába hozni a saját webáruházunkat, amelyet kedves Olvasók bizony Nektek fejlesztettünk!

Azért hoztuk létre a MotoPartsShop.hu webshopot, mert szeretjük a munkánkat és nem akarunk mással foglalkozni. Sőt annyira szeretünk motorozni, hogy továbbra is a motorozásból szeretnénk megélni a jövőben is, ezért elkövetünk mindent, hogy jó árakkal és széles árukörrel tudjunk kiszolgálni benneteket.

Ha esetleg valamit nem találtok a webshopban írjatok nekünk az info@motopartsshop.hu címre és mi megpróbáljuk beszerezni. Ha pedig szeretnétek méreteket felpróbálni, akkor az üzletben lévő raktárkészletben ezt megtehetitek. Gyertek be személyesen a Mammuttól nem messze lévő Ostrom u. 29-ben lévő üzletünkbe. Hétköznap 10-18-ig , szombaton 10-14 óráig találtok ott bennünket.

Néhány fontosabb márka amely termékeit megtaláljátok nálunk: Alpinestars, Akrapovic, Dainese, Icon, Thor, Moose Racing, Roland Sands Design, NGK, Loctite, K&N, EBC, Vesrah, Bridgestone, Michelin, Wiseco, Athena, Yuasa, hogy a többit most ne is említsem. 140.000-nél több terméket találtok nálunk, így ha bármire szükségetek van mindenképp ajánljuk, hogy nézzetek szét nálunk.

Így néz ki a főoldal a mágikus keresőmezővel amely, minden terméket kilistáz amit talál a keresőszóhoz kapcsolódva. Próbáld ki!

Miért nálunk vásároljatok? Mert a motoros webshopban mindent megtaláltok amelyre a motorozáshoz szükség van, illetve a legnépszerűbb motorkerékpárok alkatrészeit is nagy valószínűséggel be tudjuk szerezni.

Használjátok a keresőt az oldalon. Abba a fekete keretes mezőbe írjátok be azt a kifejezést amit kerestek, amelyet a logo mellett találtok. Itt nagy valószínűséggel meg is fogjátok találni a vágyatok tárgyát. Egyelőre az oldal fordítás alatt van, így ha angolul írjátok a keresendő kifejezést még nagyobb találati listát kaphattok.
Mi folyamatosan fejlesztjük és fordítjuk a leírásokat, még beletelik “pár munkaórába” amire elkészül ezért türelmeteket kérjük.

Már van kupon akció is a Facebook oldal kedvelőinek

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending