Csatlakozz hozzánk

Akciók

MotoPartsShop: akciók tömkelege

Motoros kiegészítők, ruházat, alkatrész, tisztítószerek és tuningcuccok széles választéka – akár féláron, a MotoPartsShop.hu webshopban

Közzétéve

ekkor

mps akciok
MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Bemutattuk már Nektek a MotoPartsShop internetes motorosboltot: minden felszerelés egy helyen, amely a motorozáshoz kell, és alkatrészek a legnépszerűbb típusokhoz. Az MPS motoros webáruház extra széles termékkörrel – és akciós termékek tömkelegével – vár benneteket! Bemutatóterem és átadópot a Mammutnál!

Felsorolni embert próbáló feladat lenne, mi mindent találtok olcsón – akár féláron – az AKCIÓK fülre kattintva; győződjetek meg róla magatok! Ha netán elvesznél a motoroscucc-rengetegben, gond egy szál se: hívd Zsoltit (20/988.82.35), aki szívesen válaszol bármilyen kérdésedre!

Ez csak egy példa a sok (nagyon sok) közül…

Kupon akció a MotoPartsShop Facebook oldal kedvelőinek

Sajnos a Facebook időközben megváltozatta a tetszik gomb helyét, így nem jó irányba mutat a nyíl az alkalmazáson, de az a lényeg, hogy ezen az oldalon nyomjátok meg a tetszik gombot ahhoz, hogy megkapjátok a kupont! Ezt a linket másold a böngészőbe: https://www.facebook.com/motorosbolt24/app_1410084352576974

Így néz ki a mi kuponunk. Töltsd le a tiédet is, másold a böngésződbe ezt a linket : https://www.facebook.com/motorosbolt24/app_1410084352576974 , hogy elérd a kuponos oldalt!

A MotorPartsShop bemutatótermét itt találod a Mammutnál – menj be nyugodtan, Zsolti készséggel áll a rendelkezésedre! 😉

MPS ALPINESTARS 2017
ALPINESTARS OFF ROAD

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending