Csatlakozz hozzánk

Akciók

MotoPartsShop akció a motorkiállításon

Pontosabban a motorkiállítás alkalmából, hiszen egészen a hónap végéig tart a leárazás az ország legnagyobb motoros webshopjában – keresd a MotoPartsShop.hu standot az AMTS-en!

Közzétéve

ekkor

a nap videoja 2015 marcius
Sportster
MAI Kótyavetye

Az akció a kiállítás első napján (20-án) indul és március 31-én éjfélig tart. Az ez idő alatt megrendelt termékekre 15% kedvezmény vonatkozik, ha a rendelésnél a “Megjegyzés” rovatba beírjátok, hogy “MOTORSHOW”. Mindez az akciós termékekre nem vonatkozik, de azokat egyébként is jó áron adják a Shopban (és kb. 15.000 darab ilyen van…).

A MotoPartsShopban minden van a minőségi kopóalkatrészektől kezdve a Roland Sands-féle átépítős alkatrészekig, a motokrossz felszereléseken át egészen a láthatósági esőruhákig, és akkor az egyik fő profilról, a stílusos ICON felszerelésekről még nem is beszéltünk. 150 ezer(!) termék kapható, tényleg minden a motorodhoz, a motorozáshoz – ráadásul rövid határidővel.

A mintabolt címe: Budapest I., Ostrom utca 29. A legnépszerűbb ruházati termékek méreteit a kiállításon is felpróbálhatjátok az MPS standon

Kupon akció a MotoPartsShop Facebook oldal kedvelőinek


Szükséged lenne a Szaki tanácsára? Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!

MotoPartShop – motorosbolt Outlet
Facebook.com/motorosbolt24

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending