Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motokrossz-ünnep Németh Kornéllal

Nth Ride: Kori szombaton Nyáregyházára csábítja a műfaj szerelmeseit

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Hell Racing Team

Németh Kornél a tavalyi nagysikerű Nth Ride Day után idén ismét közös motorozásra hívja a motokrossz szerelmeseit. Ezúttal Nyáregyháza – a tizenhatszoros magyar bajnok egyik kedvenc helyszíne – ad otthont a krosszosok örömünnepének. Szombaton egész nap az amatőrök és profik közös motorozása mellett DJ Padi és „goon ride” várja a résztvevőket – na és persze a Hell Energy legújabb, új generációs itala, a Hell New Generation, amelyet mindenki megkóstolhat.

 „Nagyon várom a hétvégét! – mondta „Big-K” – A tavalyi rendezvény sikere után bízom benne, hogy idén is nagyon sokan eljönnek majd Nyáregyházára azok közül, akiknek fontos ez a sportág és egyáltalán a motorozás. A locsolt pályán a profik, az amatőrök, a 60 és 80 köbcentis motorok riderei is 20-20 percig húzhatják majd a gázt egész nap!”

Kornél vállsérüléséből épphogy felépülve egy újabb sérülés után ül majd motorra szombaton. A többszörös magyar bajnokot még a litoveli Supercross versenyen elszenvedett balesete sem tántorítja el attól, hogy a nyáregyházi krosszos hétvégén ismét motorra üljön. „Hétvégén Csehországba utaztam, hogy egy supercross versenyen induljak, hiszen olyan jól gyógyult a vállam, hogy nem láttam akadályát annak, hogy az utolsó cseh bajnoki előtt még egy versenyen motorozzak” – mesélte Kornél.  A Hell Racing Team ridere nem találta különösebben nehéznek a litoveli pályát, azonban az egyik hármas ugratónál mégis rosszul sikerült az ugrása: „Már a második edzés végén jártunk, és éppen intettek le minket, amikor az utolsó – meglehetősen nehéz, két egymás utáni hármas – ugratónál akartam még egy utolsót ugrani. Már az eldobó után rögtön érzetem, hogy nem stimmel minden, az ugrás túl rövidre sikerült és érzetem, hogy nem jól dobott el. Így még az érkezés előtt próbáltam leugrani a motorról, ami csak félig-meddig sikerült, mert elég komoly sebességgel ugrottam el. A lényeg, hogy a hármas ugrató utolsó részén elakadt a motorom első kereke, én pedig a következő eldobón landoltam” – emlékezett vissza a baleset részleteire Kornél. Az ausztriai kórházban megállapított diagnózis szerint Kornél súlyos agyrázkódást szenvedett, a bal vállában az egyik szalag részlegesen elszakadt és az egyik lengőbordája pedig eltörött. Vérbeli extrém sportolóként azonban legsikeresebb MX-esünket ez sem tántoríthatja el attól, hogy szombaton motorja nyergében köszöntsön mindenkit az idei Nth Ride Day-en.


Ha MX-fan vagy, szombaton programod van!

A folyamatos motoros parádé mellett a hangulatról DJ Padi gondoskodik, ráadásul a látványt még fokozza a „goon ride” is. Egy olyan show, ahol kivételesen nem a gyorsaság és a technika a lényeg, hanem, hogy minél viccesebb pózban üljék meg járműveiket a motorosok. A motokrosszos ikon saját gyártású Lick&Love pólói mellett más meglepetések is csábítják a nevezőket: minden idelátogató felpattinthatja a piacvezető energiaital új generációs termékét, a Hell New Generationt, amely garantálja a pokoli energiát egész napra!

Ha együtt akarsz pörögni a magyar motokrosszosok krémjével – akár motoron, akár nézőként – ki ne hagyd a nyáregyházi hétvégét, amely a közös motorozás és a Hell segítségével, ördögi energiával tölt majd fel a következő hideg, őszi hónapokra!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending