Connect with us
Suzuki

Akciók

Moto.hu

A kirakatba ezennel egy egész üzletet rakunk. Ismerkedjetek meg a Moto.hu-val

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A kirakatba ezennel egy egész üzletet rakunk. Ismerkedjetek meg a Moto.hu-val

Nem rég kerültünk kapcsolatba egy motoros bolttal, a Moto.hu-val, amiről én eddig megvallom őszintén még nem hallottam. Épp ezért -hátha köztetek is van ilyen- pár szó erejéig megmutatom nektek. Neve ellenére ő nem egy internetes webáruház, ugyanolyan rendes motoros szaküzlet, mint bármelyik másik. Sőt, idén ünneplik ötödik éves fennállásukat a budai Batthyány u. 13-ban, szóval nem most nőttek ki a földből. Sokat egyébként nem akarok regélni róluk, a weboldalukon (www.moto.hu) mindent megtaláltok, amit érdemes tudni.

Termékpalettájukon megtalálható egy csomó motoros ruházati termék, bukósisak, kenőanyag, felszerelés, alkatrész és egyéb motoros kiegészítő. Több magyarországi importőr terméke is elérhető üzletükben a hivatalos kiskereskedelmi árakon.

A moto.hu által forgalmazott termékek listája a teljesség igénye nélkül: Ufo, Caberg, Ls2, Römer, Roleff, Ipone, Castrol, Uvex, Arai, Abus, Vector, Askew, Valtermoto, Galfer, Ferodo, Nissin, Ermax, Outstars, Bikers

Mindenképp szeretném még megemlíteni, hogy 2008-óta kiemelt támogatói a Főnix Med Zrt. mentőrobogó szolgálatának. 2009 májusától pedig már Pécsen is megtalálhatóak a termékeik a Zozo moto üzletében.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending