Csatlakozz hozzánk

Hírek

MotoGP Rossi: Szeretnék egy babát, azt hiszem eljött az ideje

A Doktor, amellett, hogy az új szezonra összpontosít, a jövőre is gondol. Helyzetjelentés Rossitól

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

„Az igazság az, hogy elkezdődött az életem második fele… Az álmom továbbra is nyerni, megszerezni a tizedik címet, és hogy legyen egy kisfiam.”
Hamarosan indul a motoros szezon, és Valentino Rossi újra játszhatja a 22-őt, annak ellenére, hogy idén, február 16-án múlt 38 éves. A Doktor még mindig szeretné meglepni Tavullia szülővárosát, hogy a legendás 9 helyett, tízszeres Világbajnok legyen.
Úgy érzi mióta a Ducatitól visszatért a Yamahához sikerült megtörnie a rászállt átkot. Az új szezon nehéznek ígérkezik a spanyol Marquez, és új csapattársa Vinales miatt, de izgatja a kihívás, és tudja, hogy a jövőben is ez vár rá. Egy interjúban nyilatkozta:
„Az igazság az, hogy elkezdődött az életem második fele, tele új élményekkel, ingerekkel, ízekkel. Minden jó, és érdekes. Olaszországban most már sok fiatal motoros van, erősek, őrültek, komoly ambíciókkal. Az álmom továbbra is nyerni, megszerezni a tizedik címet, és hogy legyen egy kisfiam. Szeretnék egy babát, azt hiszem eljött az ideje.”

Még jó a viszony Rossi és Vinales között. Az kérdés, hogy meddig, mert a spanyol nagyon gyors volt eddig a teszteken. Konkréten mindenhol Ő volt a leggyorsabb

Linda Morsellivel már jó ideje nincsenek együtt, így a jelenlegi életének középpontjában elsősorban a motorozás szerepel. Linda mindig a versenyzésre biztatta, a győzelemre, amikor együtt voltak. Modellként számára fontos volt a siker, a látvány. Rossi mellett jól mutatott… Rossinak élete legnagyobb csalódása volt.
„Van, hogy egy kapcsolat régóta tart, és nehéz megszüntetni a szerelmet, a megszokást, a szeretetet. Tudom, hogy az idő múlásával csökken a feszültség, múlik a fájdalom. Én már nem akarok macsó férfi lenni. A szüleim igazi szabadságra neveltek. Ez egy nőnek túl bonyolult. Nehéz engem elfogadni. ”

Linda már nem lesz a Rossi bambino anyukája

Tehát a jövőben nem lesz Doktor-gyermek, de megvalósulhat egy álom, eljöhet még az új világ. Jön az új szezon, s bár az is egy lehetőség, hogy visszalép, és a magánéletével foglalkozik, Marquez és Lorenzo nagy örömére, de most számára az lenne a legnagyobb öröm, ha megszerezné a tizedik címét (a többiek bánatára).
„Egy óriási csalódás ért ebben a sportban. Keményen küzdöttem mindig különböző ellenfelek ellen, mint pl. Biaggi, Stoner, de senki nem viselkedett úgy, mint Marquez, majd Lorenzo. Hasonlítanak egymásra, bár Marquez átláthatóbb, és legalább nem hamis. Sosem láttam olyan csapaton belüli harcot, amit Lorenzo csinált. Sajnálja? Persze. De akkor is átvert.”

Lorenzo testtartásából is jól látszik, hogy mennyire nem voltak összeillő csapat

Valentino Rossi úgy véli, Maverick Vinales legalább annyira veszélyes, mint Jorge Lorenzo, vagyis az olasz nem osztja meg az összes adatát új csapattársával sem.
Jelenleg Rossi és Vinales jó kapcsolatot ápol egymással, de sokak szerint a páros a jövőben nem ápol majd ennyire baráti viszonyt.
“Vinales ugyanolyan szinten van, mint Lorenzo, csak Jorgénak több a tapasztalata, viszont Maverick fiatalabb, de pont ugyanolyan gyors. Nagyon érdekes lesz őt egy Yamahán látni, míg Jorge egy Ducatin ül majd. Egyelőre jó a kapcsolatom Vinalessel, szóval remélem, hogy ez a továbbiakban is így marad – egy normális csapattársi viszony keretein belül, ahol kölcsönös a tisztelet.” – tette hozzá Rossi.
“Azonban ugyanakkor, mindig kell, hogy legyen pár titkom, hiszen Ő lesz az első számú riválisom.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending