Csatlakozz hozzánk

Blog

MotoGP Losail: íme a paddock lányok

Végre elkezdődött a GP-szezon, és a látványos versengések mellett a férfi szurkolók szívét mi dobogtathatja meg jobban, mint a versenyzőket körülvevő dekoratív hölgykoszorú. Jól tudjuk ezt mi is, így hát készültünk Nektek egy összeállítással a losaili grid girl-ökről…

Közzétéve

ekkor

losaili paddock lanyok
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Doktor visszatérése kétségtelenül sok embert szögezett a képernyők (vagy a stream) elé a hétvégén, és rajongóinak nem is kellett csalódniuk – Vale hozzá méltóan bravúros versenyzést produkált, végre egy kis izgalmat és csibészséget csempészve a futamokba.

A MotoGP következő fordulója a texasi Austinban lesz, ahol egyébként a pár héttel ezelőtti tesztelések során Marquez remekelt a köridők tekintetében. Bár nem sok csapat képviseltette magát akkor, de mindenképp biztató előjel ez a fiatal pilótának.

De mi most inkább a pálya szélére eveznénk, hiszen itt is van látnivaló. Férfi olvasóinknak kedveskedünk most, hisz összegyűjtöttünk egy jó nagy „csokornyit” az ottani paddock lányokból. Nem is ragoznánk ezt tovább, kellemes nézelődést:)

Látogassatok vissza a következő verseny után is, hiszen hasonló galériával készülünk majd.


Forrás: twowheelsblog.com

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending