Csatlakozz hozzánk

Hírek

MotoGP 2008, Életek másodpercekért

Itt az új, immár a harmadik MotoGP könyv Budur Gabi tollából!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Talma és Tóth családon kívül azt hiszem kevesen ismerik annyira jól a MotoGP benzingőzös éráját, mint Budur Gabriella. A dzsípi magyar írónője hatalmas élményekkel gazdagodik hétvégéről-hétvégére és ez a harmadik év, amikor ezt egy keménykötéses papírkupacra veti. A könyv címe “Életek másodpercekért” a 2008-as GP szezonról szól. De nehogy azt higgyétek, hogy csupán száraz összefoglalókat olvashattok az egyes versenyhétvégékről. Gabi többek közt ellátogatott Tavulliába, a „Valentino Rossi városba”, amiről exkluzív anyagot olvashattok a könyvben. Őszinte, mély beszélgetések készültek Jorge Lorenzóval arról, miként zuhant a csúcsról, a testi és lelki válságba és hogy sikerült talpra állnia.

 
MotoGP 2008 ízelítő
kattintasatok a képre a cikkhez

Egy kis exkluzív ízelítő a November 7-én immáron harmadszor megjelenő MotoGP 2008 Életek másodpercekért című könyvből!

Képet kaphattok arról milyen keményen küzdött a Ducati és Casey Stoner vagy Talmácsi Gábor a világbajnoki cím megvédéséért, illetve hogyan élték meg ezt a szezont ők a pályán kívül. Olyan versenyzők mesélnek diadalról és bukásról, fájdalomról és kitartásról, mint például Scott Redding, Alvaro Bautista, Colin Edwards, Dani Pedrosa, de megszólal a Roberts család, Sete Gibernau és Randy Mamola is. Nicky Haydent végig kísérhetitek a teljes fizikai és mentális felkészülésének programjában. Valentino Rossit több exkluzív interjún keresztül kísérhetitek végig egészen Japánig, ahol megszerezte nyolcadik világbajnoki címét. Rossi részletesen elmeséli, hogy tanult meg veszíteni és hogyan állt talpra az elmúlt két sikertelen év után.

Ha igazán tudni akarod, hogy Rossi, Dovizioso, Stoner és a többiek elmondása szerint mi a motorversenyzés filozófiája és mi kellett ahhoz, hogy a csúcsra érjenek, milliókat keressenek, miközben milliók szurkolnak értük, akkor ez a MotoGP könyv sem hiányozhat a polcodról. Vagy ha tudod, hogy egy kedves ismerősöd motorverseny lázban ég, ideális karácsonyi ajándék lehet.

 
MotoGP 2008 könyvbemutató
november 7. péntek, Budapest, Uránia mozi
A rendkívüli érdeklődésnek köszönhetően, először nyitja meg a kapuit az exkluzív könyvbemutató a MotoGP rajongók számára. Amennyiben élőben szeretnéd végignézni a bemutatót, valamint szeretnéd a könyvet a helyszínen dedikáltatni egy állófogadás keretén belül, akkor ezt a lehetőséget nem hagyhatod ki.

további infó és rendelés:
mail: motogpkonyv@chello.hu
tel: 061/ 787-1805
web: www.motogpkonyv.hu

Csak a MotoGP 2008 könyv ára előrendelésben 6.990.- helyett, 5.600 Ft + postaköltség. A könyv mellé egy 8000 forint értékű egy éves motogptv kódot kapsz ajándékba, amivel az interneten élőben kísérheted végig a jövő évi MotoGP hétvégéket.

Ha a 2006-os és a 2007-es MotoGP könyv még nincs a polcodon, akkor idén korlátozott számban, egy exkluzív díszcsomagolásban azt is megrendelheted, 20.970.- helyett, 16.000 Ft-ért.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending