Csatlakozz hozzánk

Hírek

MotoGP – Malajzia – kvalifikáció

A cikkből megtudhatjátok, hogy a magyar fiúk honnan rajtolhatnak a holnapi Maláj nagydíjon

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A cikkből megtudhatjátok, hogy a magyar fiúk honnan rajtolhatnak a holnapi maláj nagydíjon

MotoGP: Talmácsi Gábor (Scot Honda Racing Team)

Szöveg és képek: Faster Management

A Maláj nagydíj második napján fülledt melegben kellett a legjobbjukat produkálniuk a versenyzőknek. A magas páratartalom sem segítette a bőrruhás hősöket, de ők így is háromszáz fölött száguldoztak. A délelőtti szabadedzésen Talmácsi Gábor egy másodperccel gyorsabb volt, mint tegnap, de a többiek is jelentős javulást mutattak. Az időmérő edzést jól kezdte a magyar motoros, folyamatosan javította a köridejét. A tréning közepén megtorpant a fejlődés, és egy boksz kiállás után tudott újra előrelépni a MOL-Scot Honda versenyzője. Talmácsi legjobb ideje hét tizeddel jobb lett, mint a délelőtti, végül 2’03.874-el a tizenhetedik helyen zárt. Holnapra továbbra is állítaniuk kell a mérnököknek a RC212V Hondán, mert így nagyon nehéz lesz Talmának felvennie a versenyt a riválisokkal. A MotoGP futamát magyar idő szerint nyolc órakor indítják.

Talmácsi Gábor: “Az elektronikával volt ma is problémánk, a motor folyamatosan lesodródik az ideális ívről minden gázadásnál. Nem tudok a többiek mögött menni, mert kigyorsításnál lemaradok az említett gondok folytán. Megteszünk mindent, hogy a holnapi rajtig javítsunk a motoron. A mérnökeimnek van még egy éjszakájuk, hogy megtalálják a jó beállításokat.”

Talma a 17-ik legjobb időt érte el, részletesebb eredményekért kattints ide.

250ccm: ifj. Tóth Imre (Team Tóth)

Szöveg és képek: Team Tóth

Sajnos nem sikerült javítania tegnapi 24-ik, azaz utolsó helyezésén Tóth Iminek, hiszen a gyors pályák közé tartozik a sepangi, a motorja pedig igencsak lassú. „Sajnos ezen a pályán nagyon kiütköznek az erőfölények, mi pedig erőhátrányban vagyunk. A szerelőim mindent megtettek, de ebből az elavult technikából nem lehet többet kihozni. A két hosszú egyenesben és a kigyorsításoknál nagyon sok időt veszítünk. Az egészen biztos, hogy nehéz lesz a holnapi futam, de nem adom fel!”

Tóth Imi az utolsó helyről rajtolhat Sepangban, részletesebb eredményekért kattints ide.

250ccm: Németh Balázs (BalatonRing Team)

Szöveg és képek: BalatonRing Team kommunikáció

A Balatonring Team fiatal magyar versenyzője, Németh Balázs egyrészt boldog volt az időmérőedzésen sikerült tökéletesíteni a beállításokat, ugyanakkor csalódott is volt, mert az utolsó körben hibázott, így már nem tudott javítani addigi legjobb idején, így végül a 20. lett. A tehetséges pilóta már nagyjából megtanulta a sepangi pálya vonalvezetését, de még van két kanyar, ahol nem találja az ideális ívet, de reméli, ezt a hiányosságát pótolhatja a futam előtti bemelegítésen. Németh Balázs bízik a pontszerzésben, mert a szombati kvalifikáción tudta tartani a tempót az előtte végző bollyal, és reméli, hogy ez holnap is sikerül.

Németh Balázs nyilatkozata: „Egyfelől jó volt az edzés, mert sikerült megtalálni a motor ideális beállításait, másrészről viszont elégedetlen vagyok, mert az utolsó körben hibáztam, ezért nem tudtam javítani az időmön. A pálya nagy részét már ismerem, de még van két kanyar, ahol nem találom az ideális ívet. Remélem, hogy a holnapi bemelegítésen már ezt is meg tudom tanulni. Bízom a pontszerzésben, mert a kvalifikáción tudtam tartani a lépést Ponsékkal, és remélem, hogy ez holnap is sikerülni fog.”

Balázs a 20-ik rajtpozícióról indul a holnapi versenyen, részletesebb eredményekért kattints ide.

Comments

comments

Trending