Csatlakozz hozzánk

Hírek

MotoGP villámhír: „Nagyon durva, Millert ma isten mentette meg”

Jack Miller durván a falnak rohant

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Le Mans negyedik szabadedzésén az 1-es kanyarban Miller elszámította magát, és a falnak rohant motorjával.  „Láttam, hogy nem tudok már megállni, inkább elengedtem a gépet”
Nagy szerencséjére így néhány karcolással megúszta ezt a mutatványt. Kész csoda.

Jack és Lorenzo, a pénteki Biztonsági Tanács ülésén a gumikról való szavazás közben csúnyán összekaptak. A versenyzők között nagy vita alakult ki, hogy milyen szerkezetű gumit használjanak, míg a többség a merevebb Michelin konstrukcióra voksolt, a kisebbség két típus elérését szerette volna. Mire az ötszörös világbajnok így reagált Lorenzo felvetésére mindenki előtt: „Feldughatod magadnak a véleményed”.

„Nagyon úgy tűnik, hogy Miller nem veszi komolyan a kockázatot, pedig a MotoGP nem tréfa.  Talán a Jóisten így figyelmeztette őt, más kérdés, hogy felfogta-e ezt, vagy továbbra is ilyen arrogáns marad társaival, és a pályán.” –nyilatkozta Lorenzo.

A mai nap programja:

Ha neten néznéd a 2017-es Le Mans-ból közvetített versenyt mert nincs nálad Spíler TV, akkor ezeken a linkeken találsz streameket hozzá: (néha nehéz elérni ezeket az oldalakat, de próbálkozzatok, hátha!):

Link1 Link2 Link3 Link4

Ha pedig a hivatalos oldalon néznéd az előfizetéses rendszerben működik a MotoGP.com-on.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending