Csatlakozz hozzánk

Hírek

MotoGP: Marquez ismét verhetetlen az Austini pályáján

Maverick Vinales, balszerencséjére elesett a verseny elején

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Vasárnap este 21 órakor nézhettük, ahogy elkezdődött a Circuit of the Americas pályán, a 2017-es Amerikai Nagydíjért való küzdelem. Marquez már az ötödik alkalommal rajtolt pole-ból Austinban, mégis Dani Pedrosa startolt a legjobban a második sorból lerajtolta a mezőnyt, majd egy darabig -idén először,- megízlelhette milyen az élen húzni a gázt.


A második körben a nagy várományos Vinales sajnos kicsúszott, amivel példátlan módon begyűjtötte az első nulláját a Yamahánál.
Rossi, Zarco merészsége miatt 0,3 másodperces időbüntetést kapott, amikor elhárította Zarco előzési manőverét és összekoccant a két motor, ami miatt ráadásul Rossinak a bukótérbe is ki kellett mennie. Rossi később elmondta, hogy nem értett egyet a büntetéssel, hiszen nem volt más választása. Vagy mindketten elestek volna 180-nál, vagy egy kicsit módosítania kellett az útvonalat.


A végső küzdelemben Marquez elvette Pedrosától a vezetést, majd szépen rutinosan Rossi is maga mögé szorította a gumiproblémával küzdő 26-os versenyzőt. Ennek eredményeképpen Rossi hat ponttal átvette a vezetést Vinalessel szemben,
Marquez pedig megnyerte a Circuit of the Americas pályán az ötödik sorozatos, és idei első győzelmét!
A dobogón így most a Yamahás Doktor mellett, két Hondás állt.

 

1. Marc Marquez Honda
2. Valentino Rossi Yamaha
3. Dani Pedrosa Honda

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending