Csatlakozz hozzánk

Hírek

MotoGP: Korai véget ért a francia mesés belépője Katarban

Minden ragyogóan ment az újonc Johann Zarconak eddig a pontig…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

http://www.youtube.com/watch?v=2-o_EbO4SHI

Lehet, hogy Zarco (Monster Yamaha Tech 3) nem erről a befejezésről álmodott, de ez kétségkívül valaminek a kezdete. Fantasztikusan vezetett, mikor az egyik kanyar előtt megcsúszó motorjáról lezuhant és kicsúszott a kavicságyra. Szerencsére nem történt baja, rögtön két lábra állt.
A 26 éves újonc teljesítményére biztosan sokan felfigyeltek a MotoGP versenyén, ráadásul ő a Moto2 világbajnoki címvédője.

Így nyilatkozott: „Annak ellenére, ami történt, örülök, nagyon jó volt a pályán vezetni az első versenyemen. Ma reggel egy hosszabb bemelegítés volt, mert az eső miatt elmaradt a teljes szombati nap programja. Éreztem, hogy a pálya nem tökéletes, de nagyon erősen hajtottam.  A rajtsorrendet a szabadedzések alapján állapították meg, így a második helyről indultam, közel a legjobbakhoz. A kezdet előtt elromlott az időjárás, elkezdett esni az eső, de végül kétszeri késleltetéssel megkezdődött a GP. Erősen figyeltem mindenre, nagyon jól indítottam, láttam, hogy az első (Vinales) nincs messze tőlem, így megragadtam az alkalmat és az első kanyarban megelőztem, majd felvettem egy állandó ritmust. A hatodik körben úgy döntöttem kicsit lazítok, és talán elment az íven egy kicsit a motor, így elestem  egy gyors balos második kanyarban. Szégyen számomra, de mint minden újoncnak, nekem is meg kellett tanulnom a leckét, aminek egy ilyen hiba a része, hiába feszegeti az ember a korlátait. Boldog is vagyok, bár sajnálom a végeredményt, de nem omolhatok össze, fontos számomra az önbizalom, és izgatottan várom a két hét múlva kezdődő Argentin GP-t.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending