Csatlakozz hozzánk

Hírek

Pálya péntek- MotoGP: Jön a furfangos Le Mans-i pálya

Vajon a Honda most is tarol?

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az idei szezont a Yamaha kezdte jobban, de úgy tűnik a Hondák kezdenek erősödni, hiszen Austinban, és Jerezben is ők vették át a vezetést és vitték el a pálmát.
Úgy tűnik a versenyzők kezdenek ráérezni a HRC új „big bang” motorblokkra.


Pontokban még utolérhetetlenek Rossiék, de a Doki a Motorsport.com-ban így nyilatkozott: „A Honda erős felzárkózást mutatott be, az egész hétvégén dominálták. A legaggasztóbb az egészben, hogy úgy remekeltek, hogy közben nekünk problémáink voltak a versenyen”

No de ki tudja mit hoz ez a nagyszerű és nehéz pálya, hiszen a Francia Nagydíj mindig komoly kihívást jelent!

A Le Mans egy nagyon egyedi pálya, amely eltér a többi világbajnoki helyszíntől. Rendkívül szűk és rövid a vonalvezetése, és számos stop-and-go jellegű kanyar található rajta. Kemény féktávok és kigyorsítások jellemző erre a pályára, és rendkívül rövid, így szinte minden méter döntő fontosságú lehet. Általában az időjárás teljesen kiszámíthatatlan, vagy rettenetes a forróság, vagy nagyon hideg van.

A Hondának nem igazán kedvez az ilyen vonalvezetés, és mivel a privát teszten nem gurultak pályára, így az új aszfaltról semmi tapasztalatuk nincs.

MotoGP, Le Mans 2017 – a hétvége programja:

Ha neten néznéd a 2017-es Le Mans-ból közvetített versenyt mert nincs nálad Spíler TV, akkor ezeken a linkeken találsz streameket hozzá: (néha nehéz elérni ezeket az oldalakat, de próbálkozzatok, hátha!):

Link1 Link2 Link3 Link4

Ha pedig a hivatalos oldalon néznéd az előfizetéses rendszerben működik a MotoGP.com-on.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending