Csatlakozz hozzánk

Hírek

MotoGP Bréking: az idei az utolsó közös szezon Dani Pedrosa és a HRC között!

Ez a MotoGP -ben egy rendkívül hosszú és sikeres együttműködés végét jelenti, ami úgy fest közös megegyezés eredménye

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Tizennyolc év és három MotoGP kategória megjárása után a Honda Racing Corporation és Dani Pedrosa idén év végére befejezi a kivételesen régóta tartó közös munkát, közös megegyezéssel. Hihetetlen sikereket értek el együtt, főleg 2006 után, amikor a spanyol tagja lett a Repsol Honda Csapatnak, amit követően 31 győzelmet tudhat magáénak. Azt se felejtsük el, hogy a premier kategóriában neki van a harmadik legtöbb pódium helyezése, Valentino Rossi és Giacomo Agostini után.

A közösen eltöltött évek során Pedrosa rengeteg hasznos infót és tapasztalatot osztott meg a Hondával, akik mindezt a tudást beépítették a motorok fejlesztésébe. Cserébe pedig Pedrosa kiélvezhette a HRC csúcstechnológiáját és támogatását a pályán.

„Meg szeretném köszönni a HRC-nek a a sokévnyi sikert. Nem csak versenyzőként, de emberileg is rengeteg fejlődtem nekik köszönhetően. A HRC mindig is fontos helyet fog kapni az emlékeim közt és a szívemben. Életünk során mindnyájunknak kellenek új kihívások és úgy érzem most jött el az ideje a váltásnak. Köszönöm HRC!” – nyilatkozta Pedrosa.

Yoshishige Nomura, a HRC elnöke is mondott pár szót: „Szomorú nap nekem ez a mai. Az egész HRC nevében meg szeretném köszönni Dani-nak a nehéz de sikeres munkáját, és hálásak vagyunk az együtt eltöltött majdnem két évtizedért. A legjobbakat kívánjuk neki. Köszönjük, Dani!”

Mi pedig kezdhetünk izgulni, hogy hova fog igazolni a spanyol versenyző!

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Trending