Connect with us
Suzuki

Hírek

MotoGP Bréking: az idei az utolsó közös szezon Dani Pedrosa és a HRC között!

Ez a MotoGP -ben egy rendkívül hosszú és sikeres együttműködés végét jelenti, ami úgy fest közös megegyezés eredménye

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Tizennyolc év és három MotoGP kategória megjárása után a Honda Racing Corporation és Dani Pedrosa idén év végére befejezi a kivételesen régóta tartó közös munkát, közös megegyezéssel. Hihetetlen sikereket értek el együtt, főleg 2006 után, amikor a spanyol tagja lett a Repsol Honda Csapatnak, amit követően 31 győzelmet tudhat magáénak. Azt se felejtsük el, hogy a premier kategóriában neki van a harmadik legtöbb pódium helyezése, Valentino Rossi és Giacomo Agostini után.

A közösen eltöltött évek során Pedrosa rengeteg hasznos infót és tapasztalatot osztott meg a Hondával, akik mindezt a tudást beépítették a motorok fejlesztésébe. Cserébe pedig Pedrosa kiélvezhette a HRC csúcstechnológiáját és támogatását a pályán.

„Meg szeretném köszönni a HRC-nek a a sokévnyi sikert. Nem csak versenyzőként, de emberileg is rengeteg fejlődtem nekik köszönhetően. A HRC mindig is fontos helyet fog kapni az emlékeim közt és a szívemben. Életünk során mindnyájunknak kellenek új kihívások és úgy érzem most jött el az ideje a váltásnak. Köszönöm HRC!” – nyilatkozta Pedrosa.

Yoshishige Nomura, a HRC elnöke is mondott pár szót: „Szomorú nap nekem ez a mai. Az egész HRC nevében meg szeretném köszönni Dani-nak a nehéz de sikeres munkáját, és hálásak vagyunk az együtt eltöltött majdnem két évtizedért. A legjobbakat kívánjuk neki. Köszönjük, Dani!”

Mi pedig kezdhetünk izgulni, hogy hova fog igazolni a spanyol versenyző!

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending