Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motocross OB és Köztársaság Kupa beszámoló Czúni Lacitól

Javában zajlik a krosszezon, aminek az utóbbi három verseny győztesétől Czuni Lacitól kaptunk beszámolókat.
 
 
 
 

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Köztársaság Kupa, Kóka.

Ez volt a sorozat utolsó állomása, Kókán. Mindkét futamban első lettem, ezzel megnyertem az idei sorozatot.(Gratulálunk! A szerk.)

Már az időmérő edzésen is az élen végeztem. Az első futam rajtja nem úgy jött össze, ahogy terveztem, így második helyen mentem, de kicsúsztam sajnálatos módon egy kanyarban, ennek ellenére sikerült ledolgoznom a hátrányomat,és megszereznem az első helyért járó huszonöt pontot.

A második futam is hasonlóan kezdődött mint az első, de a második körben már én vezettem a mezőnyt, és ezt a verseny végéig tudtam is tartani.

Remélem a Magyar Bajnokságban is ilyen jól tudok szerepelni a jövőben.

Motocross O.B. 1 futam Hódmezővásárhely.

Hódmezővásárhelyen rendezték a nyílt Nemzetközi-Magyar Motocross Bajnokság nyitó fordulóját. A jó időnek hála sokan látogattak ki a versenyre, amin szép számú versenyző is megjelent. A kvalifikáció úgy végződött ahogy szerettem volna,sikerült megfutnom a legjobb kőridőt.

 
Az MX-1-es géposztály futamának rajtja embertpróbáló volt, de az időmérőn megszerzett helyemet megtartottam. Ahogy reméltem a saját tempómat tudtam hozni, és engem intettek le elsőként a kockás zászlóval a 30+2 körös futamon.
 

 

A nap utolsó futamának startjánál is nagy tülekedés volt a jobb pozíciókért, de a második helyen keveredtem ki ebből.
Az első kör után átvettem a vezetést, és ez a végéig nem is változott, amelynek köszönhetően megnyertem a bajnokság első fordulóját.

A megnyert versenyek után sem álltam le, hanem keményen edzek a bajnoki címért.


 

Motocross O.B. 2 futam Nyársapáti.

A pálya tökéletes állapotban volt a jó szervezésnek köszönhetően. Egy sajnálatos baleset miatt félbe kellett szakítani az időmérő edzést. (Dilszky Gábornak innen kívánok mihamarabbi felépülést.) Ez a 30 perc számomra sem volt egyszerű, mert elhagytam egy csavart amely a kipufogót tartotta, és ezért az egész meghajlot. E miatt ki kellett állnom kipufogót cserélni, de az utolsó körben tudtam egy értékelhető kört futni, ami szerencsére elegendőnek bizonyult a pole pozícióhoz.


 

A rajtom jó volt, második voltam az első kanyar után. A következő körben szoros előzés után megszereztem a vezetést, és begyüjtöttem a győztesnek járó 25 pontot.
A második futam startja kiválóan sikerült, rajt cél győzelemmel zártam a hétévégét. Így tovább tudtam növelni az előnyömet a bajnoki pontversenyben.

Következő forduló Csolnokon lesz, amit már nagyon várok, és szeretnék ott is minél jobb eredményt elérni.

Köszönet a támogatóimnak (Reál Motor, Cepsa, Auner, Oakley, Pro Circuit, tesztmotor.hu) és mindenkinek aki hozzájárul ahhoz, hogy minél jobb eredményekett érjek el!

Czúni László

Kapcsolódó cikk: Czúni Laci CRF 450-es Hondájának a tesztje

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending