Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motoaction Monpet Team beszámolója az első Magyar Bajnoki fordulóról: Nyáregyházáról elhoztuk az első helyet!

…azt mondják a nagy öregek, egy dolgot nem kell magyarázni sosem az pedig a győzelem…a többit meg egyszerűen felesleges…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Sok szempontból más az idei év mint az elmúlt esztendő.
Tavalyi érmeseink a másodosztályból az első osztályba kerültek, két remek motoros érkezett hozzánk külföldről, valamint új igazolásokkal bővült a versenyzői keret.

MX2-ben Thomas Windisch és Kalász Zsombor vágott neki a 2 x 25 perc plusz 2 körös futamoknak. Thomas (#91) tempója meggyőző volt már az edzések során is még úgy is, hogy elmondása szerint az épített pályák nem igazán a kedvencei. “Ausztriában inkább a dombos, természetes pályák dominálnak, szoknom kell még ez ilyen jellegű pályák felépítését, mert teljesen más technikát igényelnek.”
Thomas stabil motorozással kategóriája hatodik helyét szerezte meg.

A másik ifjú titán Kalász Zsombor (#75) az MX2 összetett hetedik helyért járó pontjait vitte haza. Alázatos, csendes elhivatott versenyző, aki keményen dolgozik a másodpercekért a pályán, és mindent el fog követni, hogy a jövőben közelebb kerüljön a dobogóhoz.

Csapatunk harmadik MX2-es tagja Horváth Renátó (#313) a tavalyi év másodosztályú ezüstérmese is az elitben húzta a gázt.
“Keveset tudtam motorozni az alapozó időszakban, ami a mai teljesítményemen meg is látszott. A kondimmal nincsen baj, az erőnléti edzések jól sikerültek a tél folyamán, az alkarom azonban hamar elfárad. Most ezen dolgozom majd, hogy ez is a helyére kerüljön.”
Rena összesítésben a 16-ik helyen végzett.

A nagyoknál, vagyis az MX1-ben három pilótánk tolta rajtgép mögé motorját.

Az MX1 másodosztályban Horváth Endre “Endi” (#22) az időmérő edzés után hatodikként sorolhatott be mindkét futamba, a két futam összetett eredménye alapján pedig a kilencedik helyen végzett.

Gaál Norbi (#189) szintén ezüstös volt tavaly másodosztályban, így idén már neki is az első osztályban a helye. “Az edzések után nagyon el voltam keseredve, egyszerűen nem találtam el a pályán, majd a futamokra összeszedtem magam és az összesítésben a hetedik helyet sikerült megszereznem. Sokat kell most dolgoznom, hogy hozzam a tavalyi formám, de előttünk még az egész szezon.”

Végezetül, de nem utolsó sorban Vaclav Kovar (#101) MX1-es versenyzőnk megszerezte csapatunk első idei aranyát.
Az első futamban magabiztos, stabil motorozással húzta be a futamgyőzelmet, amihez persze kellett egy fiaskó az ellenfél csapat motorosától is, de ahogy fent említettük a győzelmet sosem kell magyarázni. A második futamban egy apró hiba miatt Vaclav harmadikként tempózott a célba viszont ez a helyezés elegendő volt ahhoz, hogy összesítésben a dobogó legfelső fokára álljon.

Gratulálunk versenyzőinknek, köszönjük ellenfeleinknek és köszönjük Nektek, akik nekünk drukkoltok a versenyeken.


2018 04. 15. Nyáregyháza

Eredmények:

Első osztály MX Open:
Kovar Vaclav 1.hely
Gaál Norbert 7.hely

Első osztály MX2
Windisch Thomas 6.hely
Kalász Zsombor 7.hely
Horváth Renátó 16.hely

Másodosztály MX1
Horváth Endre 9.hely

(Fotók: Somogyi Péter)
Valamint köszönjük támogatóinknak:
#scott#scottmotorsport#Monpet#Motoaction#Auner#Rekordaluminium#Alubest#Wellaszalonsopron#Limitchange#Kelenstudio#Hazép#Bautech#Prestigeablak#Jostiárnyekolas#Sopvill#Onity#A1szerelvény#Bucsikolor#Ensport#High5#RSportPerformanceStudio#Workerline#Immobilitasingatlansopron

Folytatás Pannonhalmán április 22-én vasárnap a Klímaszig Motocross Kupasorozat első fordulóján.

Gyertek szurkoljatok Nekünk! 😉

Motoaction Monpet Team, Matern Balázs

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending