Csatlakozz hozzánk

Hírek

Moto Itália hírek

Megjöttek a 300 ccm-es Vespák, Nexusok és gumiszerelés akció is van a Moto Itáliánál.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Itt a Vespa új csillaga a GTS 300 Super és a Gilera Nexus 300, amit szerkesztőségünk már a jövő héten tesztelni is fog. Sőt annyit már most elárulhatok mert már tudtam vele menni néhány kilométert, hogy az új Vespa hihetetlen kezelhetőséggel bír, így játszi könnyeddséggel lehet a városban terelgetni.

 
A Vespa GTS 300 Super a 250 köbcentiméter fölötti kategóriában mutatja be a márka különleges eleganciáját. Sportos megjelenésével az új modell a márkára jellemző stílust, kényelmet, biztonságot és tartósságot testesíti meg. Lenyűgöző rugalmasságának és bőséges erejének köszönhetően a valósággal kilő a lámpáktól.

A Vespa GTS 300 Super felveszi a kiemelkedő sport hagyományt, amely a márka történetének legboldogabb éveinek meghatározója volt. Mindezt ráadásul a gyár aranykorában teszi, hiszen a termelés néhány év alatt megduplázódott. 2004-ben körülbelül 50 000, míg 2006-ban már 100 000, 2007-ben pedig 117 000 robogó készült. Mindez bizonyíték arra az elkötelezettségre, amely a 62 éves történelem során és 145 modell után is érintetlen formában maradt meg.

 

A Vespa ismét új külsőt kap, így tovább bővül a kínálat.
Ez alkalommal a sportosságra fekteti a hangsúlyt a kompromisszumok nélkül megépített új motor. A forma, a részletek, a színek mind-mind a sportos dinamizmusról szólnak. A GTS 300 Super nem csak a lendületességet és a teljesítményt egyesíti, hanem az egyediséget és a karaktert is.

Persze nem csupán a Vespa rajongóknak kedvez a Piaggio csoport, a Gilera Nexus is megkapta a Vespa új 300-as motorját, amit a sajtónak a közismert versenyzője Marco Simoncelli – aki Gilera-val fut a világversenyeken – mutatott be.

A Moto Italia Kft. új szolgáltatással bővíti szervizkörét. Mostantól nem kell a robogókkal otthon vagy gumisműhelyben bajlódni, már helyben, a szervizünkben minden motortípushoz vállalunk gumiabroncs szerelést.
 
 
Lesz még egy rendezvény is a Hungaroringen, ami kötödik az olasz márkához, mégpedig a Renault fesztivál keretein belül.

Egy évről-évre komolyabb presztízsű versenysorozat? Egy ingyenes családi rendezvény, melyre százezres közönség kíváncsi?
Idén a Renault-k és a csini CKM-es lányok mellett, a Piaggio csoport robogói is megtekinthetőek lesznek a World Series by Renault rendezvényén.

Ízelítő a hétvége programjából:
– Változatos gyerekprogramok
– Gokart és tesztvezetés
– Formula Renault 3.5 Series futamok
– Eurocup Mégane Trophy
– Eurocup Formula Renault 2.0
– Történelmi versenyautók bemutatója
– Palik László bemutatója

Mindenkit várnak szeretettel a Hungaroringen.
 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending