Csatlakozz hozzánk

Hírek

Moto Guzzi Stelvio 1200 V4

2009-ben megvehető lesz ez az igazán belevaló olasz kalandtúra motor.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

2009-ben megvehető lesz ez az igazán belevaló olasz kalandtúra motor.

A 2009-es Moto Guzzi Stelvio 1200 úgy érzem felnő a nagyokhoz és méltó túra társa lesz a BMW R1200GS-eknek vagy a KTM 990 Adventure-öknek. Ha másban nem is, de külsőre mindenképp, hiszen a gyönyörű olasz stílus megint utat tört magának. Gondoljuk csak el, ha egy ilyen állna a garázsunkban:


Egyszerűen hibátlan! Bravissimo!

Ami a paramétereit illeti, egy pontosan 1151 köbcentis, 8 szelepes, befecskendezéses blokk került bele, mely 105 lóerőt nyújt 7.500-as fordulaton. A kényelemről teljesen állítható 50mm-is Marzocchi villák és Boge monoshock hátsó felfüggesztés gondoskodik. Nagyon szép megoldás a félkarú lengővilla, igazán karakteressé válik tőle a motor.

Moto Guzzi Stelvio: stílus, funkció, kaland

A Stelvio szárazon 214 kg, így a súly-lőerő aránya nem rossz. A KTM könnyebb nála, a BMW pedig nehezebb, de teljesítményben mindkettőt lepipálja a MotoGuzzi. Olasz lévén a megállásért a Brembo gondoskodik, elől 320mm-es tárcsákkal, hátul pedig egy tiszteletre méltó 282mm-es koronggal.


105 lóerő és szárazon 214kg? Jól hangzik. Ráadásul végre láthatunk
egy szép kipufogót, egy gyönyörű blokkot és egy csodás félkarú lengővillát.

A hosszú túrák kényelméről egy teljesen állítható plexi és nagyon baráti üléspozíció gondoskodik. Opcionálisan kapunk 60 literes oldaldobozokat, akifejezetten erős -és szép- fényszórókviszont széria tartozékok. A motor két színben lesz elérhető, pirosban és fehér-feketében. Az ára várhatóan 14.990$, azaz 2.500.000 Ft körül alakul. Nem is vészes!


A gyerekek kiskutyával, a motorok nőkkel mutatnak jól.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending