Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ilyen az új CBR500-as

Lehullt a lepel a modellfrissített Honda CBR500R-ről: műszakilag csak kisebb simítások történtek, dizájn-fronton azonban nagyot lépett előre – Frissítve!

Közzétéve

ekkor

nap videoja - oktober 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A 2013-ban piacra dobott, középkategóriás sport(os)motor a gyártó szerint “fürgeségének és lendületes vonalvezetésének köszönhetően nem csak a nagyobb gépre váltó pilóták körében lett népszerű, hanem a sportos mindenest kereső, rutinos motorosok körében is”

Az 500-as CBR 2016-ra új formavilágot kapott, melyet az ún. „Agresszív Sebességforma” (Aggressive Speed Shape) dizájnelv határoz meg. Az éles vonalak a meredek, fénydiódás lámpákkal felszerelt fejidomtól egészen a magasra húzott, szintén LED-es farokidomig futnak.


Számos „pilótaközpontú” változtatás is történt. Ilyen például az immáron állítható rugó-előfeszítésű első felfüggesztés, a zsanéros tanksapkával ellátott (ezt hiányoltuk is az előző generáció premierjén), nagyobb űrméretű üzemanyagtartály, az állítható fékkar és pedál, valamint a laponmart slusszkulcs.


A félliteres CBR új, rövidebb kipufogódobot kapott a tömegközpontosítás jegyében. Emellett a dob belső szerkezete is változott, így mélyebb, jellegzetesebb hangja lett a motornak. A színválaszték új, “izgalmasabb” tónusokkal bővült.


“Ezek a módosítások még sportosabbá, stílusosabbá és feltűnőbbé varázsolták a Honda CBR500R-t, így 2016-ban is a piac egyik legjobb A2-es vezetői engedéllyel használható motorjaként kerül a szalonokba” – mondja a Honda.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending