Csatlakozz hozzánk

Blog

MOL Motoros Angyalok a tónál

A Szelidi-tó mellett jártunk, ez volt idén az utolsó vidéki helyszín, ahol MOL Motoros Angyalainkkal meglátogattuk a motorosokat.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A fotókért kattintsatok ide!

Szöveg: Molnár Dénes (MOL Motoros Angyal)

Amikor először hallottunk a Szelidi-tóról, fogalmunk sem volt, hogy egyáltalán az ország melyik részéről beszélünk. A Paks közelében fekvő Dunapataj neve már ismerősebben csengett, mint ahogy az ott megrendezett motorostalálkozó szervező klubja, a Pirates Family MC.

Sokat vártunk ettől a hétvégétől, mert idén ez az utolsó vidéki helyszín, ahová MOL Motoros Angyalokként látogattunk. Ez sajnos azt is jelzi, hogy ez a szezon is szép lassan elúszik, átengedve a helyet a szomorú ősznek és a reményteli télnek. A motorosoknak ez az időszak mindig kényszerpihenő, a mentális kitartás próbája.

Azért még ne temessük a nyarat és a jó hangulatot, mint ahogy a dunapataji motorostalálkozó sem erről szólt. Sokkal inkább a strandolásról, a péntek-szombatig tikkasztó hőségről, a motorozásról, és a bulizásról. Tart a mondás, miszerint “sok jó motoros kis helyen is elfér”, hát nagy helyen még sokkal több. Megszámolni nem tudtuk az embereket, hiszen valaki motoron, valaki a büfénél, és mások a strandon élvezték az augusztust, de a sátrak számából ítélve jó pár százan válthattak jegyet a találkozóra. Rengeteg palack ásványvizet osztogattak el motoros angyal lányaink, kétszer annyit, mint eddig bármikor. A matricák és a törlőkendők száma is hasonlóképpen alakult, és talán még egy kicsivel több is elfogyott volna.

A z emberek szimpatikusak voltak, kedvesen fogadtak minket, néhányan különösen. Sokan családdal, gyerekekkel jöttek ki, sőt sátraztak le, még egész pici babákat is láttunk. A gyerekek kifejezetten széles mosollyal vizsgálgatták az ilyen-olyan motorokat, és beszélgettek a felnőttekkel. Nem kérdés, hogy apa után ők is nagy motorosok lesznek. Délutáni-esti programok voltak, zene szintén, és a sör is tisztességgel folyt. Mindez arra csábította Kristóf Angyalunkat, hogy ő is sátrat verjen, elmondása szerint nem döntött rosszul. Egyetlen furcsaság, hogy nem voltak kitelepült árusok, inkább egy hatalmas, színpaddal és sörsátorral, no meg egy tisztességes tóval ellátott kempinghez hasonlított a találkozó. Pont így volt jó!

Szeptember első szombatján újra a budapesti és környéki motorosokkal tartunk a Citadellára, ha tehetitek, gyertek el velünk!
 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending