Connect with us
Suzuki

Újdonság

Modern legendák – BMW és Belstaff

Együttműködésbe kezdett a bajor gyártó és a prémium brit ruházati márka, melynek eredményeképp egy különleges motoroskabát-kollekció született…

Published

on

a nap videoja - november
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Két gazdag hagyományokra visszatekintő márka: a BMW Motorrad és a brit Belstaff prémium ruházati márka egyaránt a magas minőségi követelmények, az ergonomikus formák és a karakteres dizájn jegyében készíti termékeit. Mindkét vállalat egyaránt huszas évekbeli alapítása óta stílusteremtő márkának mondható.

A BMW R nineT jubileumi modelljével tiszteleg a cég sikertörténete előtt, amely puritán stílusú café racerként ünnepli a kilencven esztendőnyi elhivatottságot. Hasonló szellemben készíti termékeit az 1924-ben alapított brit Belstaff luxus-divatmárka. A két gyártó együttműködésének eredményeként most bemutatkozhat első közös kreációjuk, az R nineT stílusához illeszkedő, különleges motoroskabát-kollekció.

A Belstaff 2014-es tavaszi/nyári kollekciójából választott „Pure Motorcycle” kabátok az R nineT mentalitását tükrözve testesítik meg a hagyomány és a fejlődés ötvözetét. A motorosruházat történetének különböző időszakait idéző legendás fazonok elevenednek meg újszerű értelmezésben e különleges kollekcióban, amely összesen nyolc, két női és hat férfimodellt tartalmaz.


A kabátok szabása a motoros alkalmazásnak megfelelően testre simuló és dinamikus, a függőleges zsebek jellemezte, rövid és nőies blúz-fazontól egészen a hajtókával ellátott és rávarrt zsebes, karcsúsított hosszú kabátokig terjed. Anyaguk modelltől függően bőr vagy kézzel viaszolt pamut. Utóbbiak esetében nem csupán diszkrét fényük és stílusos szabásuk kelt különösen igényes benyomást, hanem funkciójuk is: a viaszolt pamut aktívan szellőzik, kényelmes mozgást tesz lehetővé, strapabíró, illetve szél- és vízálló. A bőr szintén rendkívül kopásálló, biztonságos és kényelmes viselet, miközben kimondottan robusztus és jól ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A különleges kollekció darabjai bélésük igényes alumínium-plakettjén megjelenő „Vintage Look” BMW címkéjükről ismerhetők fel, értékesítésük 2014 márciusától indul a kiválasztott BMW márkakereskedőknél.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending