Csatlakozz hozzánk

Hírek

MIVV stand az EICMA-n

A DanGer Bikes idén új kipufogó márkája hatalmas standdal vette be Milánót.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A DanGer Bikes idén év elejétől a TwoBrothers Racing és Akrapovic kipufogók mellett egy újabb igényes kipufogó gyártó dobjait és rendszereit kezdte el forgalmazni Magyarországon: az olasz MIVV-et.

A gyár természetesen hazájában, az EICMA-n is megjelent saját standdal, és nem is akármilyennel! A központban mi más állt volna, mint Pedrosa gépe (jövőre immár negyedik éve fogják gyártani a MotoGP Repsol Honda csapatnak a kipufogókat). Mivel jövőre Dovizioso ül a másik gyári RCV-re, csütörtökön kilátogatott a MIVV standjára, ami nem kis dugót okozott a környéken.

A motorok mellett igen csinos kis ördögök is flangáltak a standon, ami nem tett rosszat a közhangulatnak!

A gyár kínálata eddig is rendkívül széles volt, a nagyrobogókhoz való slip-on doboktól a motokrossz kipufogókon át a sportmotorokhoz való komplett rendszerekig szinte minden megtalálható náluk. 2009-re viszont nem is egy újdonsággal jelentkeznek, lássuk őket szép sorjában:

SUONO full titanium dob

A cég legnépszerűbb dobja, a SUONO rendelhető már full titanium változatban is, nagyjából 10-15%-kal drágábban a normál SUONO doboknál. A full titanium jelző annyit jelent, hogy a dob belseje is az utolsó alkatrészig teljesen titánból készül, így majdnem 1 kilóval könnyebb az alap verziónál! Már a teljes kipufogórendszerekhez is elérhető. A dobok E betűsek, és tartalmazzák a kiszerelhető hangtompítót is.

SUONO full carbon dob

A cég legnépszerűbb dobja, a SUONO jövő év elejétől már karbon palásttal is rendelhető lesz, nagyjából 10-15%-kal drágábban a normál SUONO doboknál. Ebben viszont az is benne foglaltatik majd, hogy az összekötő cső is titánból készül. Az E minősítés magától értedődő, ahogyan a pillanatok alatt kiszerelhető hangtompító is.

Carbon Cap Oval dob

A fejlesztési osztályon úgy gondolták, hogy a “sima” ovál dobok nem túl fantáziadúsak, így jövőre szerkesztettek rájuk egy kis karbon sapkát a végére – így sokkal ütősebb kívülről, viszont az ígéretek szerint a kedvező ár csak minimális mértékben fog emelkedni! Az E betű és a kiszerelhető hangtompító természetesen továbbra is marad.

Lézergravírozott SUONO dob

Egy újabb szolgáltatás is a palettára kerül januártól, mégpedig hogy a vertikálisan felszerelhető SUONO titán dobokra némi felárért kérhető bármilyen felirat, név vagy rajtszám gravírozása, így tényleg egyedivé teheted a saját dobodat!

Power titanium kipufogó rendszerek TIG hegesztéssel

Bár a minőséggel és a strapabírással eddig sem volt semmi probléma, az esztétikum miatt a MIVV januártól áttért a TIG hegesztési eljárásra a kipufogó rendszereinél, így a varratok az eddigi praktikusság mellett még szebbé váltak.

Aki nem jutott ki Milánóba az EICMA-ra, az a DanGer Bikes standján március közepén szemügyre veheti a fenti újdonságokat is!

A végére pedig még egy tipp: a DanGer novemberi akciójának keretében minden raktáron lévő cuccot, így a MIVV dobokat is 20% kedvezménnyel teheted magadévá, amíg van még a polcon – úgyhogy hajrá!

Tel.: 06-205-326-437 (06-205-DAN-GER)

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending