Csatlakozz hozzánk

Akciók

MIVV kipufogók a DanGer Bikes kínálatában

A DanGer Bikes egy újabb igényes kipufogót kezdett forgalmazni: az olasz MIVV-et.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A DanGer Bikes egy újabb igényes kipufogót kezdett forgalmazni: az olasz MIVV-et.

A DanGer Bikes idén év elejétől a TwoBrothers Racing és Akrapovic kipufogók mellett egy újabb igényes kipufogó gyártó dobjait és rendszereit kezdte el forgalmazni Magyarországon, a MIVV-et. Az olasz csizma szárán, Val Vibrata-ban található gyár még kevéssé ismert nálunk, nem úgy mint külföldön. Az ajánlólevelükre nem lehet panasz: immár harmadik éve gyártja a MotoGP-s Repsol Honda színeiben versenyző Pedrosa és Hayden alá a kipufogókat!

Kínálatuk rendkívül széles, a nagyrobogókhoz való slip-on doboktól a motokrossz kipufogókon át a sportmotorokhoz való komplett rendszerekig szinte minden megtalálható náluk.

Nagy előnye a gyár termékeinek – bár Magyarországon még nem életbevágó –, hogy szinte minden kipufogójuk rendelkezik E minősítéssel, aminek a tanúsítványát mellékelik a kipufogókhoz. Természetesen a hangtompító betét pár mozdulattal kiszerelhető a dobokból.

A dobok formája is elég széles skálán mozog (nem minden motorhoz létezik mindegyik típus):

Oval (rozsdamentes acél, alumínium, karbon vagy titán)
X-cone (rozsdamentes acél)
GP (karbon vagy titán)
SUONO (karbon/titán)
 

Ezek közül is kiemelnénk a 2007-es évben megjelent újdonságot, a SUONO-t. Mellbevágó, egyedi design és öblös, dörgő hang jellemzi ezt a dobot, mely titán palásttal készül, a két végén karbon borítással.

A Suono olyannyira megtetszett nekünk is, hogy beszereztünk egyet a Dangeres fikúktól az utcai CBR600RR motorunkra. Ha minden igaz jövőre pályagépet varázsolunk belőle, de egy új is érkezik hozzánk jövőre, még egyelőre nem tudjuk melyik ékszere lesz a MIVV. Mindenesetre a kipufogócseréhez már készítjük a csavarhúzókat, nyomaték kulcsokat és a motor emelőt. Természetesen képek, videó és hanganyag hegyek kerülnek majd fel róla az oldalra. Alig várom!

Így szól a Mivv Suono a CBR600RR-en
Végül pár kép kedvcsinálónak

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending