Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Mivel védjem meg a vasam?

Olvasónk tette fel nekünk a kérdést, amire mi pontos válaszokat is adtunk, a MotoPartShop kedvező kínálatából…

Közzétéve

ekkor

mps trimax es kryptonite
RST AIRBAG

Tisztelt Szerkesztőség!

Nyáron szereztem meg az A/2-es jogosítványomat és egy gyönyörű GS500-as boldog tulaja lettem, amit szeretnék is megvédeni. Biztonsági rendszereket nézegettem, de bizonytalan vagyok, hogy melyik is lenne a legjobb megoldás.

Mivel a következő szezon lesz életem első szezonja, nagyon hosszú távokat – ahol egész estére le kéne tennem a motort a szabadban – nem tervezek, viszont előfordulhat. De nem ez lenne a jellemző, inkább csak nap elején el, nap végére haza, szóval a városban le lenne parkolva akár 1-2 órára is a gépezet és lehet, hogy nem mindig látna rá éberen figyelő tekintetem. Természetesen forgalmas központi helyekre, lehetőleg ahol még kamera is van, de ugye sajnos ez nem elegendő.
Egy professzionálisabb riasztóberendezésen gondolkoztam, kb. 50-60 ezer forint értékben. És mellé egy tárcsazár.

A konkrét kérdés az lenne, hogy elsősorban milyen biztonsági rendszert ajánlotok, és hogy melyik lenne a jobb választás, egy drágább riasztóberendezés és egy olcsóbb tárcsazár, vagy esetleg egy drágább tárcsazár (ABUS 8077 Granit detecto X-Plus, ami szimpatikus) és mellé még egy 20-30.000Ft értékű védelmi rendszer? Esetleg tudnátok-e ajánlani számomra megfelelő berendezéseket?

/Nándor

Kedves Nándor!

Szerencsére a Suzuki GS500-as nem a tolvajok kiemelt célpontja, így nem kell költened rengeteget a védelmére, bár az ördög sosem alszik, azért nagy valószínűséggel ott is marad a gép, ahol hagytad.

Mi a drága riasztó helyett – amelynek a hangjára már szinte senki nem figyel fel a belvárosban – inkább egy jó erős láncot ajánlanék, ha több órára, esetleg éjszakára is a szabadban hagyod. Azzal kötném ki valami jó erős betonhoz, vagy lecsavarozott rögzítőfülhöz. Nappal egy (riasztós?) tárcsafékzár – általában – elég is, ha jó/biztonságos helyen támasztod le a gépet, ahol viszonylag sokan látják.

Mi a MotoPartsShop.hu kínálatában széles választékban – és jó áron – találsz és rendelhetsz láncokat, lakatokat, zárakat és riasztókat. Elsősorban a minőségi Trimax és Kryptonite termékeket ajánljuk, amelyek minden igény kielégítenek. Mi is ezt használjuk a robogóink kikötésére/lakatolására. Esetleg egy riasztós tárcsafékzár is szóba jöhetne – egy ilyet is beszerzünk idén, biztos ami biztos…

A riasztós tárcsafékzár duplán véd, és még meg is lehet fizetni
Ajánlataink a MotoPartsShop kínálatából

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending