Csatlakozz hozzánk

Hírek

Mit főz 2011-re a Suzuki?

A madarak azt csicsergik, hogy finomat..

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Suzukiból egyelőre harapófogóval kell kihúzni a 2011-es újdonságok listáját, pedig mérget vehetünk rá, hogy nem lesz üres a japánok standja a közelgő kölni Intermot-on.

Például biztosra vehetjük, hogy a GSX-R család kisebb tagjai, a 600-as és 750-es is alapjaiban megújul, aminek nem mellesleg ebben az évben kellett volna megtörténnie. Többek közt a motoros számisztika miatt, illetve mert idén ünnepelhetjük a Gixerek 25. évfordulóját. Ez modellváltásra nem, csak egy limitált széria kiadására adott ürügyet, sovány vígasz. Egyébként épp a Suzuki jóvoltából mi is képviseltetjük magunkat az új szezon első rendes motorkiállításán, ahonnan első kézből mutatjuk meg nektek az új, trónkövetelő sportmotorokat. A 750-esnek nem lesz nehéz dolga, de a kisebb testvérnek van feladata bőven. A skiccek külső változásokat sejtetnek, a kívánalmak meg egy kis fogyókúrát meg egy picivel több kakaót. Kíváncsian várjuk, így lesz-e!

Egy másik, plut alatti infó szerint a Kawasaki Z750-nek is méltó kihívója akad majd a kék-fehér konkurenciánál, mely egyébként jövőre kapott egy R-betűt (cikk). A 750-es GSX-R 125 lóerőrre halványított erőforrásával piacra dobja a Suzuki a GSR750-et, ami ránézésre kellően sportos, de az alkatrészeket mazsolázva mesterségesen olcsó kategória lehet. Sokat nem, illetve még semmit se tudni róla, de elég a tudat, hogy 2011-ben nem fogunk unatkozni.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending