Connect with us

Blog

Mire számíthat az, aki motoros társkeresőn keresi a párját?

Világhálón a szingli motoros nők – egy motoros srác tapasztalatai

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

„Engem is, mint minden motorost akit lenyűgözött ez az életmód, örömmel töltött el a tudat, hogy az online társkeresők viszonylag fiatal és egyre növekvő világa ugyanúgy szétosztódik, mint a társadalom minden más szegmense. Izgalommal töltött el, hogy létezik egy külön platform a motoros társkeresőknek. Csak rá kell keresni! Miután rájöttem, hogy mennyi ilyen oldal van, és egy egész éjjel a Google-t kérdezgettem, megnéztem az egyik szigorúan csak, és kizárólag motoros társkereső oldalt, ahol a legtöbben vannak felregelve és ami a legtörvényesebbnek tűnt. A regisztráció csak néhány másodpercet vett igénybe, és még a bankkártyámat sem akarta lehúzni a webhely. Optimistán ugrottam fejest a társkeresés élénk közösségébe.

Úgy döntöttem szeretnék néhány olyan hölggyel találkozni akik nem dísz-, hanem totálisan motoros életmódot élnek, és megkérdezhetem tőlük, hogy miért online keresnek motorosokat, és mi az eddigi tapasztalataik, elvárásaik. Kíváncsi voltam arra is, hogy mennyi a kamu regisztráció.

Elsőként a böngészőben jártam, ahol több száz bőrszerkós, néha igazán forró csibe pózolt a szép és hűvös motorja mellett. Elkezdtem üzeneteket küldeni, és beszélgetésre invitálni a lányokat. A több tucat üzenetre körülbelül a négyötöde válaszolt. A profilokat nézve rájöttem, hogy valóban szeretnék találkozni néhány ilyen hölggyel, így a beszélgetőpartnerek közül meghívtam párat egy személyes találkozóra. Kevesen fogadták el a meghívást, ami logikus, figyelembe véve, hogy csak most kezdtünk el beszélgetni és a profilom sem volt olyan „hű de részletes”, hogy a lányok elkerülhessék a potenciálisan veszélyes helyzeteket.

A lányok közül kettő volt aki egyből igent mondott és szívesen találkozott velem, így megegyeztünk abban, hogy másnap egy jól ismert helyi bárban összefutunk. Együtt érkeztek, ami azt jelenti, hogy kapcsolatba léptek egymással, és úgy döntöttek biztonságosabb ha együtt maradnak hátha kiderül hogy valami perverz pasi várja őket. Az első ital után már mindketten lelazultak, és megnyugodtak.

Katán látszott, hogy egy igazi laza motoros csaj, egy rövid farmert viselt, s a motorja tankján pihent a motoros kabátja. Ujjatlan pólója miatt látszott, hogy mindkét karja végig van tetoválva, festett, színes tépett haja volt. A harmincas évei végén járt, arca fáradtnak tűnt.
Nóra viszont teljesen az ellentéte volt, s bár próbált „rossznak” látszani, lerítt, hogy valójában ő egy jó lány.

Beszélgettünk. Miután megköszöntem nekik hogy eljöttek, meséltem pár dolgot magamról, majd kérdezgetni kezdtem őket:

Én: Mit gondoltok a motoros társkeresésről? Valóban használható párkeresésre?
Kata: Igen, már régóta használom. Sok oldalt kipróbáltam, de úgy tűnik ezen van a legkevesebb kamu profil. Már jó pár emberrel találkoztam.

Én: Össze is gabalyodtál valakivel?
Kata: Persze :D ! Volt akivel randizgattam, de volt pár egyéjszakás kalandom is.

Én: És te Nóra?
Nóra: Én is találkoztam már pár sráccal, de kiderült, hogy nem kerestek komoly kapcsolatot. Viszont van olyan barátnőm, aki itt jött össze a vőlegényével.

Én: Mit nézel meg egy pasi adatlapján egy motoros társkereső oldalon?
Kata: Először is a profilképét. Ha nincs profilképe, érdektelen. Nem azért mert a külső a legfontosabb számomra, hanem mert tudnom kell, hogy hogy néz ki, tetszik-e, mielőtt bármibe beleegyezem. Majd megnézem, hogy valódi, vagy csak kirakat motoros. Sok kirakat motoros van. Ha látszik rajta hogy vérbeli motoros sokkal vonzóbb számomra.
Nóra: Pontosan. Az is fontos, hogy a srácról a motorja nélkül is látszik-e, hogy motoros. Mert bármit fel lehet venni, és bármilyen szexi motorod lehet, ha nem látszik rajtad az a bizonyos motoros életmód.

Én: Hogy működik egy ismerkedés?
Kata: Nyilvánvalóan nem fogok egyből találkozni vele. Hacsak nem egy adonisz :D . Emailben beszélgetünk ki mit szeret, képeket mutogatunk. Van akit gyorsan kiismerek, de van akihez idő kell.

Én: Hogy zajlanak a randevúk?
Nóra: Én azt szeretem ha elmegyünk motorozni, vagy egy motoros találkozóra, koncertre. Nem érdekelnek a díszvacsorák, ilyesmik.
Kata: Igen, egy közös motorozás a legideálisabb. De gyakran találkozunk egy bárban egy sörre.

Én: Ismertek olyan hölgyeket akik motoros társkereső oldalt használnak?
Kata: Igen. Sok motoros barátnőm használja. Meg van a saját bandánk, de szeretünk körülnézni, új arcokat látni. Ez az amit a legjobban szeretek az online társkeresőben, rengeteg ember van ott az országból.

Én: Mennyi időt szántok naponta a társkeresőre?
Nóra: Sok álmatlan éjszakát töltöttem el a honlapon! :D Csak függőséget okoz! Úgy értem elkezdesz böngészni, flörtölni, üzeneteket küldeni, beszélgetni, és az órák csak úgy elrepülnek! Nagyon sok jóképű srác van ott komolyan. Nehéz ellenállni.
Kata: Nekem van egy gyermekek, így nem igazán tudok végtelen órákat ott tölteni, de naponta többször is megnézem, hogy jött-e új üzenetem, vagy kiket ajánl az oldal.

Én: Mindketten nagyon csinosak vagytok, tényleg szükség van az online társkeresőre, hogy pasikat találjatok?
Kata: Köszönöm! :D Nem arról van szó, hogy nem találok pasikat. Csak így könnyebb. Rengeteg időt és pénzt takarítok meg, mert nem kell állandóan kiöltözni, új ruhát venni. Bárhova megyek valami italt kell vegyek, s ráadásul zaklatnak a részegek. Az online társkeresőkön nincs ilyen. Ott vannak az emberek, üzenetek, készen állok beszélgetni, és akivel találkozom, az tuti akar velem találkozni. Csak ki kell ugranom a pizsamámból. :D
Nóra: Igen, és szűkítheted a keresést is, így csak azokat a srácokat nézed meg akik korban, vagy bármi más vágyadnak megfelelnek.

Nóra és Kata már a második italnál tartanak, és mi tovább beszélgetünk a motoros kultúráról, és az általános randevúzásról. Úgy tűnik ezek a lányok mindent elmondtak amit a férfiaktól és a társkereső oldaltól várnak. Az online motoros társkereső valóban jó dolog, és szórakoztatóbb, izgalmasabb mint hittem.”

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending