Csatlakozz hozzánk

Hírek

Mint az álom

Különleges Serie Oro változat készül az MV Agusta F3-ból.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Fotó: MVAgusta.net

Akárcsak annak idején az eredeti MV Agusta F4-ből és a Brutale-ból, az új, háromhengeres F3-ból is készül limitált Serie Oro sorozat. Motorcsoda aranyszínű alkatrészekkel, aranyáron.

Kiszivárogtak a vadonatúj, még piacra sem dobott MV Agusta F3 különleges Serie Oro kiadásának fotói. A korábbi Arany (oro=arany) kiadásokhoz hasonlóan ez a gép is tele lesz különleges alkatrészekkel, és nevéhez méltóan aranyárban mérik majd.

Az angol Motorcycle News információ szerint az MV 200 darabot készít az F3 Serie Oróból, a vételár 22 ezer angol font, azaz 6,7 millió forint körül lesz. Nem kevés pénz egy 675 cm3-es, háromhengeres sportmotorért.

A szép summárt cserébe egyrészt megkapod az őrjítően csábító, semmivel sem összetéveszthető formatervet, amelynél a legapróbb részletekre is odafigyeltek, másrészt egy rakás különleges alkatrészt. Az első információk szerint az „aranycsomag” első-hátsó Öhlins futóműből, az alapváltozaténál komolyabb Brembo monoblock féknyergekből, magnézium kerekekből és szénszálas burkolatokból áll. Lehet álmodozni!

Az MV Agusta F3-ról korábbi cikkünkben olvashattok részletesebben.


Comments

comments

Trending