Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Mindenkinek jár egy esély

Mindenkinek jár egy esély, avagy motorosok a gyermekekért. Gyutai Adrián Alpok Adria bajnokunk jótékonysági kezdeményezése, amelyhez már több (motor)sportoló is csatlakozott. Te is segíthetsz

Published

on

gyutai jotekonysagi akcio
jgpr
RST AIRBAG

A tavaly – 2007 után első magyar gyorsasági motorversenyzőként újra – nemzetközi bajnokságot nyert (AA125GP) Gyutai Adriánt a pályán elért sikerei mellett felkérték, legyen a Semmelweis Egyetem Koraszülött Osztályának működését segítő alapítvány hivatalos arca. Most egy olyan újraélesztő gépre lenne szüksége, amelynek segítségével jelentősen javulna a kisbabák életben maradásának az esélye.

„Ennek segítségével csökkenthetjük az élesztési eljárás esetleges szövődményeit, késői utóképeit. Egy készülék ára körülbelül 800-850.000 forint, amelynek összegyűjtésében szeretnénk Adrián segítségét kérni” –  mondta dr. Hajdú Júlia, a Koraszülött Intenzív Osztály nevében.

Gyutai Adrián Alpok Adriás motorjával, és egy ifjú versenyzővel

Gyutai azonnal igent mondott: „Amikor bent voltam az osztályon, és láttam ezeket a kisbabákat az inkubátorokban, azonnal rájöttem, ők már az életük elején megvívják a legnagyobb csatájukat. Ehhez én minden segítséget szeretnék megadni, hiszen mindenkinek jár egy esély”

Ha már a jótékony akció arca egy eredményes motorversenyző, akkor hazánk egyik legnagyobb létszámú gyorsasági csapata sem akart kimaradni a csatlakozók közül. A Tomracing Team mellett egyébként több sportoló adta a nevét az akcióhoz, úgy mint Erdei Zsolt, az Ungvári-fivérek vagy éppen a triálos Hegedűs László.

„Örülök, hogy Adrián gondolt ránk, mert számunkra nagyon fontos a pozitív szerepvállalás, főleg, ha gyerekekről van szó. Mindig szívesen segítünk, és őszintén remélem, hogy sokan csatlakoznak a felhíváshoz, átérezvén, ezek a most született kicsik a maguk védtelenségükben nem biztos, hogy életben tudnának maradni a megfelelő orvosi eszközök nélkül” – jelentette ki Miklósy Tamás, a Tomracing Team csapatfőnöke.

Te is segíthetsz

Valamennyi, a jótékonysági akcióban részt vállaló sportoló vagy üzletember azt kéri mindenkitől, hogy az alábbi számlaszámra utalja el azt az összeget, amivel esetleg segíteni tud az életükért küzdő koraszülötteknek. Köszönet valamennyi segítségért.

Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Koraszülöttek Intenzív Osztálya számára
A modern szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány
Számlaszám: OTP 11708001-20557841
Adószám: 18196762-1-43

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending