Connect with us
just1 mx
Suzuki

Újdonság

Milyen tanktáskát vegyek?

Típusok, megoldások és árak az EuroMotor, azon belül is az olasz Kappa kínálatából

Published

on

kappa tanktaskak eu
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A tanktáska kétség kívül az egyik legpraktikusabb találmány, ami csak megadathat a motorosoknak. Nem kell a hátunkat húzó zsákokat cipelni, vagy oldaldobozokat, melyek nem illenek a motorunk stílusához. Egyszerűen csak belepakoljuk a holmikat, és a motorkerékpár viszi a “hátán” a terhet.

Sajnos még – reméljük, nem sokáig – tart a leghidegebb évszak, lehet, hogy a Te géped is épp téli álmát alussza, még van idő gondolkodni, melyik lenne az optimális választás számodra. Szerencsére a felhozatal elég széles, a kínálatban találhatók kisebb, közepes, nagyobb tanktáskák, “tankra hajolós” sportmotorokhoz való alacsonyabb, túramotorokhoz, túraendurókhoz való magasabb változatok. Az alábbiakban egy kis segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy megtaláld az igényeidnek legmegfelelőbb modellt.

Tanklock rendszerű tanktáskák

A Kappa új, Racer Tanklock tanktáskacsaládja kimondottan sportgépekhez és csupasz motorokhoz készült. A rendszer különlegessége a motor tanksapkájára helyezhető, típusspecifikus Tanklock gyűrű, amelynek segítségével a tanktáskák egyszerűen és gyorsan rögzíthetők, nincs szükség sem mágnesekre, sem szíjakra, így biztosan nem sérül a fényezés.

Árak:
Tanklock rögzítőgyűrű (fent): 3.500Ft
TK765 tanktáska: 20.000Ft
TK763 tanktáska: 24.500FtTanky system

Ez a rendszer egy speciális, motortípushoz illő alaplapból és magából a tanktáskából áll. A TKB alaplap két szíjjal rögzíthető a villanyakhoz és a vázhoz, pontosan illeszkedik a tank formájához, anyagának köszönhetően nem karcolja össze a festést, nem mozdul el a helyéről, és természetesen van rajta egy nyílás a tanksapkához, így a tankolás is könnyen megoldható.

Az alaplapnak köszönhetően nem kell a tanktáska minden egyes levételekor szíjakkal és pántokkal bíbelődni, a megfelelő táska (TKB…) egyszerűen és gyorsan, patentek és cipzár
segítségével rögzíthető. Ideális műanyag benzintankkal készült motorkerékpárokhoz, naked- és sportmotorokhoz.

Így működik a gyakorlatban:

Árak:
TKB748 tanktáska: 18.500Ft
TKB754 tanktáska: 18.500Ft

Mágneses tanktáskák

Az erős mágnes és a szíjak segítségével stabilan a helyén marad a tanktáska még nagy tempónál is. Ha valahol megállunk, gyorsan és könnyen levehetjük a tankról és vihetjük magunkkal. Ideális fém tankos motorkerékpárokhoz.Árak:
TK746 tanktáska: 17.500Ft
TK749 tanktáska: 24.000Ft
TK758 tanktáska: 14.000Ft
TK759 tanktáska: 29.500Ft

Endurózáshoz

Végül pedig, kifejezetten endurózáshoz ajánlják az LH207 tanktáskát, ára 27.000Ft.

– további megoldásokért látogass el az EuroMotor YouTube csatornájára, ahol számos érdekes videót láthatsz a Kappa termékeiről

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!


Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending