Connect with us
Suzuki

Hírek

Milyen lenne egy nap a Yamahásokkal egy irodában?

Amikor a Yamaha versenyzők hétköznapi munkát végeznek. Jópofa videó 🙂

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Amikor a Yamaha versenyzők hétköznapi munkát végeznek. Jópofa videó 🙂

A négy Yamahás Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Colin Edwards és James Toseland meghívást kaptak egy napra az Amerikai Yamaha Motortestületének egyik főhadiszállására a laguna secai futamhétvége előtt.

Egy kaliforniai városba, Cypressbe utaztak mind a Fiat Yamahások és mind a Monster Yamaha Tech 3 versenyzői. Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Colin Edwards és James Toseland egy napot tölthettek együtt az egyik Amerikai Yamaha Motortestületének főhadiszállásán. A mókázás kedvéért mind a négyen egy-egy irodai dolgozó bőrébe bújtak, hogy valamilyen mértékben el tudják képzelni, minden dolgozónak egyaránt fontos szerepe van a mindennapokban. Rossi recepciós lett, Lorenzo a gondnok bőrébe bújt, Edwards biztonsági személy szerepét öltötte magára, még Toseland a levélkihordás fortélyait leste el.

Íme a videó

Mind a négyen elismerték, hogy kemény feladatot végeznek az irodaházakban dolgozó emberek, miközben ők a pályákon róják a köröket versenymotorjaikkal. Erről a jó kis napról készült egy pár perces videó összeállítás is, amit fent tekinthettek meg! Jó szórakozást hozzá! :)

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending