Csatlakozz hozzánk

Akciók

Millió féle felnicsík az X-Bike-ban

Nem tudjátok mivel lehetne látványosabbá tenni kedvencetek? Felnicsíííííík!

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Nem tudjátok mivel lehetne látványosabbá tenni kedvencetek? Felnicsíííííík!

Kevés egyszerűbb és könnyebb mód van a motorunk esztétikai élményének növelésére, mint a felnicsík. Egy külsőre izgalommentes motort is látványosan feldob, nem beszélve arról, ha visszaveri a fényt, ilyenkor sötétben kifejezetten vonzza a szemeket. Sőt biztonsági szempontokból is előnyös, hiszen éjszaka jobban láthatóak, feltűnőbbek lehetünk.

AzX-Bike-ban mindefélét találtok, van 5 és 7 mm széles, 12 féle színben, felrakó szerszámmal vagy a nélkül, fényvisszaverős vagy fluoreszkáló és mind a legjobb minmőségű 3M fóliából. Ezzel nem lesz olyan probléma, hogy idővel lejön, és nagyon könnyen felveszi a felni ívét!

Egy csomag felnicsík 2db 19 colos felni peremére elegendő anyagot tartalmaz. A színeseken kívül van külön márkaspecifikus is (Suzuki, Yamaha, Ducati), persze szintén több féle színben. Idei újdonság a több színű, szín átmenetes felnicsík, szóval a lehetőségek tárháza elég nagy.

Az 5mm-es széles csík ára 1.990 Ft, a 7mm-es csík ára 3.300 Ft, amihez egész augusztusban 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá az X-bike-nál!

X-Bike
cím: 1161. Bp., Csömöri u. 157.
Tel.: 405-6653
web: www.x-bike.hu

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending