Csatlakozz hozzánk

Akciók

Millió féle felnicsík az X-Bike-ban

Nem tudjátok mivel lehetne látványosabbá tenni kedvencetek? Felnicsíííííík!

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Nem tudjátok mivel lehetne látványosabbá tenni kedvencetek? Felnicsíííííík!

Kevés egyszerűbb és könnyebb mód van a motorunk esztétikai élményének növelésére, mint a felnicsík. Egy külsőre izgalommentes motort is látványosan feldob, nem beszélve arról, ha visszaveri a fényt, ilyenkor sötétben kifejezetten vonzza a szemeket. Sőt biztonsági szempontokból is előnyös, hiszen éjszaka jobban láthatóak, feltűnőbbek lehetünk.

AzX-Bike-ban mindefélét találtok, van 5 és 7 mm széles, 12 féle színben, felrakó szerszámmal vagy a nélkül, fényvisszaverős vagy fluoreszkáló és mind a legjobb minmőségű 3M fóliából. Ezzel nem lesz olyan probléma, hogy idővel lejön, és nagyon könnyen felveszi a felni ívét!

Egy csomag felnicsík 2db 19 colos felni peremére elegendő anyagot tartalmaz. A színeseken kívül van külön márkaspecifikus is (Suzuki, Yamaha, Ducati), persze szintén több féle színben. Idei újdonság a több színű, szín átmenetes felnicsík, szóval a lehetőségek tárháza elég nagy.

Az 5mm-es széles csík ára 1.990 Ft, a 7mm-es csík ára 3.300 Ft, amihez egész augusztusban 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá az X-bike-nál!

X-Bike
cím: 1161. Bp., Csömöri u. 157.
Tel.: 405-6653
web: www.x-bike.hu

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending